Σημαντικός βαθμός για την ΑΕ Κυδωνίας

Κρητικός Αστέρας ΑΕ Κυδωνίας | 18 Μαρτίου 2017, 19:07

Ένα πολύ σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει το ενδεχόμενο των μπαράζ πήρε η ΑΕ Κυδωνίας, μετά το ισοπαλο 0-0 που απέσπασε στη Μοναχή Ελιά από τον Κρητικό Αστέρα στην 12η αγωνιστική του ομίλου τίτλου.

Η Ένωση κατάφερε να μειώσει την διαφορά της από την Κορωνίδα στους πέντε βαθμούς και θα παλέψει με μεγαλύτερη αισιοδοξία στην πορεία για την παραμονή της στο πρωτάθλημα.

Για τον Κρητικό Αστέρα ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία στο ξεκίνημα του β’ γύρου, παραμένοντας αήττητος και συνεχίζοντας τη θετική πορεία που έχει χαράξει στα τελευταία παιχνίδια του στο πρωτάθλημα.

Σε ένα μοιρασμενο παιχνίδι για τις δύο ομάδες, υπήρξαν 1-2 καλές ευκαιρίες χωρίς ωστόσο να έρθει κάποιο γκολ, με το 0-0 να ολοκληρώνει τις προσπάθειες των δύο ομάδων στο τέλος της αναμέτρησης.

Κρ. Αστέρας (Γιώργος Πανίδης): Γκαβρίλοβιτς, Τσικουνάκης, Μαστραντωνάκης (70’ Χαϊντούτης), Κοκκινιάς, Σάμπα, Νικητόπουλος (87’ Κ. Ροκάκης), Χαραλαμπάκης, Ψαράκης, Νικολακάκης (60’ Κοκάκης), Βασιλείου, Ν. Ροκάκης

ΑΕ Κυδωνίας (Νεκτάριος Μπουρμπάκης): Γεωργανάς, Τσιτσιριδάκης, Κοκολάκης, Σίνης, Δημητρογιαννάκης, Μπασιαδάκης, Μιχάκης, Τζούγκαρής (65′ Μπάχα), Κατσουλάκης (55′ Νικολαϊδης), Παπαδάκης, Αντ. Καλογεράκης (79′ Αρζίδης)

Mikel Chania Delivery
Digenakis

Rabona ad