Σημαντικές αποφάσεις στη Γενική Συνέλευση του ερασιτέχνη

Χανιά | 6 Ιουλίου 2016, 23:14

Άκρως σημαντικές ήταν οι αποφάσεις που ελήφθησαν στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ερασιτέχνη Α.Ο.Χανιά που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (6/7) στα γραφεία της ομάδας.

Εγκρίθηκαν οικονομικός και διοικητικός απολογισμός και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα έξοδα πέρυσι έφτασαν στα 90 χιλιάδες ευρώ, με το μεγαλύτερο βάρος να πέφτει στη γυναικεία ομάδα.

Αίσθηση προκαλεί η σκέψη των μελών του ΔΣ του ερασιτέχνη για απόσχιση του γυναικείου τμήματος, ενώ επίτιμος μέλος έγινε ο παλιός πρόεδρος του ΑΟΧ Κωστής Σγουράκης.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης:

Α) Εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε.

Β) Έγιναν αρχαιρεσίες για την συμπλήρωση του ΔΣ του ερασιτέχνη λόγω κενών θέσεων (4) που προέκυψαν, εξαιτίας απρόσμενων γεγονότων. Κατά αλφαβητική σειρα τοποθετήθηκαν ως μέλη οι: Βερυκάκης Γιώργος, Κουκουβιτάκης Γιώργος, Κουρουπάκης Αναστάσιος και Ούτας Δημήτριος.

Γ) Εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος Ανδρέας Φυντικάκης να διερευνήσει τη δυνατότητα απόσχισης και ανεξαρτητοποίησης του γυναικείου τμήματος, ώστε το τμήμα να έχει δικό του καταστατικό.

Δ) Με πρόταση του Γραμματέα του ερασιτέχνη Δημήτρη Βιριράκη έγινε επίτιμο μέλος του, ο πρώην πρόεδρος του ΑΟΧ Κωστής Σγουράκης, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη και πολυετή προσφορά του στην ομάδα.

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad