Σημανδηράκης: Φτιάχνουμε το ποδηλατοδρόμιο – φάντασμα

Ποδηλασία | 12 Φεβρουαρίου 2021, 16:55

Ανάρτηση σχετικά με τις εξελίξεις που καταγράφονται στο ποδηλατοδρόμιο το οποίο χαρακτηρίζει πως ήταν... φάντασμα, κάνει ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Ο δήμαρχος Χανίων σημειώνει ότι το έργο θ’ αναβαθμίσει αθλητικά αλλά και αναπτυξιακά το Δήμο Χανίων, επιβεβαιώνοντας ξανά πως τον Σεπτέμβριο «θα είμαστε έτοιμοι για την τελική δημοπράτηση του έργου», όπως τονίζει.

Ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Σημανδηράκη.

Από τα πρώτα αθλητικά θέματα τα οποία αναδείξαμε ως Δημοτική Αρχή, ήταν το Ποδηλατοδρόμιο-φάντασμα στο Ακρωτήρι.

Η εικόνα του εγκαταλελειμμένου, ημιτελούς ποδηλατοδρομίου, αποτελεί ένα μεγάλο έλλειμμα στο κομμάτι του αθλητισμού και μια εικόνα που δεν τιμάει κανέναν.

Έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες της Τεχνικής Υπηρεσίας και των συναρμόδιων αντιδημάρχων, Γιώργου Ξανθουδάκη και Στέλιου Μιχαηλάκη, οι μελέτες προχωρούν και όπως ανακοινώσαμε και στον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη κατά την επίσκεψη του, τον Σεπτέμβριο του 2021 θα είμαστε έτοιμοι για την τελική δημοπράτηση του έργου.

Ένα έργο που θα καλύψει τις ανάγκες της σπουδαίας ποδηλατικής κοινότητας των Χανίων, αλλά και του κόσμου που θα θελήσει να το χρησιμοποιήσει ως ασφαλές, διεθνές προπονητικό κέντρο, μετά τη διαμόρφωση του.

Ένα έργο που θα αναβαθμίσει, όχι μόνο αθλητικά, αλλά και αναπτυξιακά τον Δήμο Χανίων. Προχωράμε.

karta antonis garden