Σικούκου: Μπορώ να δώσω περισσότερα στον ΟΦΗ

Βόλεϊ 17 Νοεμβρίου 2022, 15:15

Την πεποίθησή του ότι στη συνέχεια της Volley League μπορεί να προσφέρει περισσότερα πράγματα στον ΟΦΗ εξέφρασε ο Ιγκόμπε Σικούκου.

KTEO Κρήτης

Ο διαγώνιος της ηρακλειώτικης ομάδας από την Μποτσουάνα πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ (1-3) με 20 πόντους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ:

Για την απόδοσή του με τον ΠΑΟΚ: «Είμαι χαρούμενος από την εμφάνιση, αλλά θα ήθελα να έχει συνδυαστεί με μια μεγάλη νίκη για μας. Προσπαθήσαμε πολύ, πήραμε ένα σετ, αλλά μέχρι εκεί. Οσο για τη δική μου εμφάνιση, πιστεύω ότι μπορώ να δώσω πολύ περισσότερα στην ομάδα. Ο κόουτς με πιέζει, γιατί πιστεύει σε μένα και βλέπει ότι μπορώ να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο σε διάφορους τομείς του παιχνιδιού. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσω και να δείξω καλύτερη εικόνα στη συνέχεια».

Για την εικόνα του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Ηταν πολύ ωραίο παιχνίδι. Ήταν πρόκληση για μας. Προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι, πήραμε ένα σετ, αλλά τελικά ηττηθήκαμε με 3-1. Κάναμε κάποια λάθη που μας κόστισαν. Αλλά παίξαμε και με μια πολύ καλή ομάδα, που θα είναι στους διεκδικητές του τίτλου. Ομως νομίζω ότι το σετ που πήραμε, μας έδειξε σαν ομάδα τι μπορούμε να κάνουμε, απέναντι και σε μια τόσο καλή ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ. Αυτό πρέπει να το κρατήσουμε για τη συνέχεια και να παίξουμε ακόμα καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια. Νομίζω ότι η ομάδα απο παιχνίδι σε παιχνίδι, εμφανίζεται καλύτερη».

Για το προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ με το Μίλωνα: «Με τον Μίλωνα, είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.  Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε, για τη νίκη. Παίζουμε βέβαια μακριά από την έδρα μας και αν παίξουμε με αυτοπεποίθηση μπορούμε να τα καταφέρουμε».

 

manolikakis

Rabona ad