Η νεαρή αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από συγγενείς, φίλους και ανθρώπους του συλλόγου, οι οποίοι έσπευσαν να τη συγχαρούν για τη μεγάλη της επιτυχία, σηκώνοντάς την στα χέρια μετά την επιστροφή της από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων-νεανίδων τεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη στη Χίο!
Η Καντιάνη κατάφερε να λάμψει στη διοργάνωση, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στα 400μ. υποβρύχιο, σε μια σπουδαία διεθνή διάκριση τόσο για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων όσο και για τον ελληνικό αθλητισμό.
Η επιστροφή της Καντιάνη στα Χανιά, η οποία συνοδευόταν από τον προπονητή της Αντώνη Τσουρουνάκη μετατράπηκε σε μια μικρή γιορτή, με όσους βρέθηκαν στο αεροδρόμιο να μοιράζονται μαζί της τη χαρά για το σπουδαίο της επίτευγμα.










