Σίγκνεβιτς για την παραμονή του στον Πλατανιά: Φυσικά και θέλω να μείνω

Πλατανιάς | 14 Φεβρουαρίου 2017, 19:20

Για πρώτη φορά ο Μικαλάι Σίγκνεβιτς που έχει κερδίσει τους πάντες με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις θέτει το θέμα μετά από ερώτηση που του γίνεται για το αν θέλει να παραμείνει στον Πλατανιά: «Με τα σημερινά δεδομένα φυσικά και θέλω να μείνω. Μου αρέσει πολύ εδώ. Και το ποδόσφαιρο και όλα! Δεν είναι όμως στο χέρι μου, δεν εξαρτάται από μένα», τονίζει ο Λευκορώσος επιθετικός.

«Στην τελική απόφαση και τις όποιες εξελίξεις υπάρξουν παίζουν ρόλο και άλλες παράμετροι. Να πάει καλά η χρονιά, να συνεχίσουμε έτσι και σίγουρα θα το συζητήσουμε αυτό το ενδεχόμενο στην συνέχεια», δηλώνει λοιπόν ο Σίγκνεβιτς στο gazzetta, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι η δική του επιθυμία είναι να παραμείνει και τη νέα χρονιά στον Πλατανιά. Σημειώνεται για το θέμα αυτό ότι ο Πλατανιάς ήδη έχει ξεκινήσει και “ψάχνεται” για το πώς θα μπορέσει να κρατήσει και την επόμενη χρονιά τον Λευκορώσο διεθνή επιθετικό, που υπενθυμίζεται πως έχει έρθει δανεικός από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Σίγκνεβιτς:

«Η προηγούμενή μου χρονιά δεν ήταν όσο καλή θα ήθελα. Γενικά δεν υπήρξε αποδοτική και ουσιαστική για μένα. Ηθελα να κάνω μία νέα αρχή. Είχα ανάγκη από ένα νέο και πολύ καλό ποδοσφαιρικό ξεκίνημα και έκρινα σκόπιμο πως η καλύτερη λύση για μένα θα ήταν ο Πλατανιάς. Είπα, γιατί όχι; Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ καλό και δυνατό και ο Πλατανιάς είναι μία καλή ομάδα που αποπνέει υγεία και πολύ καλό κλίμα. Πέρυσι είχε πάει πολύ καλά και έτσι πήρα την απόφαση, που θεωρώ ότι με δικαιώνει. Για μένα όλο αυτό που γίνεται είναι πολύ καλό. Πάρα πολύ σημαντικό. Που παίρνω παιχνίδια και προσπαθώ πολύ και βελτιώνομαι. Αυτό ήθελα να κάνω και αυτό κάνω».

Για τον Παράσχο: «Είναι ένας τρομερός κόουτς! Από το ξεκίνημα της συνεργασίας μας μου έδειξε το πόσο σημαντικός είμαι γι’ αυτόν και την ομάδα. Απολαμβάνω να παίζω ποδόσφαιρο στον Πλατανιά και το απολαμβάνω να παίζω με τον συγκεκριμένο προπονητή. Μου αρέσει πολύ».

Για τα γκολ που έχει πετύχει μέχρι τώρα: «Είναι πάρα πολύ σπουδαίο το να σκοράρεις. Για μένα το πλέον βασικό διότι αυτή είναι η δουλειά μου στο γήπεδο. Η μεγάλη δύναμή μου φυσικά είναι και η οικογένειά μου, που είναι μαζί μου στην Ελλάδα, αλλά με έχει βοηθήσει πολύ και η ομάδα του Πλατανιά. Μου έχει δώσει μεγάλη ώθηση. Θα ήθελα να αφιερώσω τα τέρματα μου και στους δικούς μου ανθρώπους αλλά και στους ανθρώπους της ομάδας, όλη την ομάδα και τον κόσμο της».

Για το αν θα ήθελε να παραμείνει στον Πλατανιά: «Ναι, αν με ρωτάς με τα σημερινά δεδομένα, φυσικά και θέλω να μείνω. Μου αρέσει πολύ εδώ. Και το ποδόσφαιρο και όλα. Δεν είναι όμως στο χέρι μου. Δεν εξαρτάται από μένα. Στην τελική απόφαση και τις όποιες εξελίξεις υπάρξουν παίζουν ρόλο και άλλες παράμετροι (σ.σ. εννοεί την ομάδα όπου ανήκει). Να πάει καλά η χρονιά, να συνεχίσουμε έτσι και σίγουρα θα το συζητήσουμε αυτό το ενδεχόμενο στην συνέχεια».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad