Σηφάκης: Θα πρέπει να πείσω τους ποδοσφαιριστές για την αξία τους

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 14 Μαρτίου 2017, 19:20

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για το δυναμικό που "παίρνει" στα χέρια του για να δουλέψει μέχρι το τέλος της σεζόν ο Μύρωνας Σηφάκης, που είχε την πρώτη του γνωριμία το απόγευμα της Τρίτης με τους ποδοσφαιριστές του ΙΝΚΑ.

Ο Ηρακλειώτης τεχνικός τόνισε ότι θα πρέπει οι ίδιοι οι παίκτες να πιστέψουν στην αξία και τις δυνατότητες του, σημειώνοντας ότι κατά παραδοχή όσων ασχολούνται με τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ έχει από τα καλύτερα ρόστερ.

Ο Σηφάκης στο ξεκίνημα των δηλώσεών του κατά την επίσημη παρουσίασή του αναφέρθηκε στο πέρασμά του από τον ΑΟ Χανιά, λέγοντας ότι την αγάπη που εισέπραξε τότε θέλει έστω και μέσω του ΙΝΚΑ να την ανταποδώσει στον φίλαθλο κόσμο των Χανίων.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Σ’ αυτή την πόλη, στο γρήγορο πέρασμά μου, ένιωσα κάτι πολύ σπουδαίο και σημαντικό, που δεν το έχω νιώσει ποτέ στη ζωή μου και την καριέρα μου. Εισέπραξα τόσο σεβασμό και αγάπη από τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων, που τότε δεν μπόρεσα να ανταποδώσω. Με τον ερχομό μου τώρα μου δίνεται η δυνατότητα να ανταποδώσω αυτά που εισέπραξα. Βρίσκομαι εδώ, πήρα μία απόφαση σε σύντομο χρονικό διάστημα για δύο σπουδαίους και σημαντικούς λόγους. Ο πρώτος είναι ότι έρχομαι σε μία ομάδα η οποία είναι γεμάτη υγεία, σε έναν συνεταιρισμό που είναι πρότυπο στην Κρήτη και κατ’ επέκταση στην Ελλάδα, που έχει ήθος και όραμα. Ο δεύτερος και σημαντικός λόγος που έρχομαι εδώ είναι ότι αυτή η ομάδα κατά παραδοχή όλων που ασχολούνται με τη Γ’ Εθνική και τον 4ο όμιλο έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ στην κατηγορία. Άρα αυτός ο συνδυασμός ήταν για μένα μία πρόκληση και ταυτόχρονα μία ιδιαίτερη τιμή. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, στο διάστημα που θα είμαι εδώ, να πείσω αυτούς τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές, στα οποία έδειξαν εμπιστοσύνη, τόσο η διοίκηση, όσο και ο απερχόμενος προπονητής, που σέβομαι και εκτιμώ πάρα πολύ, σαν άνθρωπο και σαν προπονητή, -χωρίς να έχω επιλέξει τους ανθρώπους αυτούς- ότι βρίσκομαι εδώ γιατί πιστεύω σε αυτά τα παιδιά. Θα πρέπει να πείσω αυτά τα παιδιά ότι η απαισιοδοξία, η απογοήτευση, η στεναχώρια που υπάρχει αυτή τη στιγμή, είναι κάτι που πολλές φορές στη ζωή μας σε όλους μας συμβαίνει αυτό. Άρα θα πρέπει εγώ να τους πείσω ότι εφόσον όλοι λένε τα καλύτερα για εσάς, όλοι πιστεύουν στην αξία σας, εσείς για ποιο λόγο δεν πιστεύετε; Άρα θα πρέπει να τους πείσω ότι αξίζουν, ότι έχουν δυνατότητες, ότι μπορούν να αρχίσουν ξανά να αισθάνονται αισιόδοξοι και χαρούμενοι που βρίσκονται εδώ, σε μία ομάδα που θα ζήλευαν πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές και σε παραπάνω κατηγορία, να ήταν μέλη σε αυτή την ομάδα που τους παρέχει όλες τις προϋποθέσεις που χρειάζεται για να μπορέσουν να κάνουν αυτό που αγαπούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ελπίζω και εύχομαι με τη συνεργασία της διοίκησης, των ποδοσφαιριστών και του φίλαθλου κόσμου των Χανίων να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και στα οκτώ παιχνίδια που έχουν μείνει για το τέλος του πρωταθλήματος να μπορέσουμε να είμαστε όλοι χαρούμενοι όταν τελειώσει το πρωτάθλημα».

Το βίντεο από το επίσημο κανάλι της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ στο YouTube:

Απομαγνητοφώνηση: athlitiko.gr

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad