Σηφάκης στο athlitiko: Να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί και ό,τι μας αξίζει

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 6 Απριλίου 2017, 14:27

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ με παρακαταθήκη τη σπουδαία εμφάνιση απέναντι στον Εργοτέλη προετοιμάζεται για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Θύελλα στη Ραφήνα και όπως τονίζει σε δηλώσεις του στο athlitiko.gr ο Μύρων Σηφάκης η ομάδα του θα πάει να διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί κι ό,τι αξίζει από το ματς.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η εμφάνιση κόντρα στον διεκδικητή του τίτλου δίνει μεγαλύτερη ψυχολογία στο ΙΝΚΑ με τον 56χρονο τεχνικό να σχολιάζει μεταξύ άλλων: «ειδικά το χειροκρότημα του κόσμου μετά τη λήξη του αγώνα λέει πολλά πράγματα. Λέει ότι οι παίκτες αυτοί έχουν αξία, λέει ότι σαν ομάδα παρουσιάζουμε μία βελτιωμένη εικόνα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο athlitiko:

Για το σπουδαίο παιχνίδι με τη Θύελλα που θα κρίνει πολλά για την παραμονή: «Το παιχνίδι από μόνο του μαρτυρά τη βαθμολογική σημασία που έχει και το πόσο σημαντικό είναι και για τις δύο ομάδες. Όπλο μας για εμάς είναι ότι σε κάθε παιχνίδι δείχνουμε μία βελτιωμένη εικόνα και θα πρέπει να προσπαθήσουμε 90 λεπτά να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε, να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί και ό,τι μας αξίζει ανάλογα την εικόνα του παιχνιδιού που θα δώσουμε. Είναι μία ομάδα που παλεύει κι αυτή για τη σωτηρία της, άρα και γι’ αυτή είναι ένα παιχνίδι ύψιστης σημασίας. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος».

Για το αν η σπουδαία εμφάνιση απέναντι στον Εργοτέλη δίνει μεγαλύτερη ψυχολογία στην ομάδα για το παιχνίδι στη Ραφήνα: «Φυσικά και ειδικά το χειροκρότημα του κόσμου μετά τη λήξη του αγώνα λέει πολλά πράγματα. Λέει ότι οι παίκτες αυτοί έχουν αξία, λέει ότι σαν ομάδα παρουσιάζουμε μία βελτιωμένη εικόνα και ο μοναδικός δρόμος που έχουμε και σε αυτό το παιχνίδι αλλά και στα επόμενα είναι η συνεχής προσπάθεια όλη την εβδομάδα για βελτίωση και με βάση τον κάθε αντίπαλο να προετοιμαζόμαστε όσο μπορούμε κατάλληλα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».

 

Estrella