Σηφάκης: Δυστυχώς δεν εξαρτάται μόνο από εμάς

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 24 Απριλίου 2017, 14:04

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές τους για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και τη νίκη απέναντι στην Προοδευτική έδωσε ο Μύρων Σηφάκης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος τεχνικός της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ τόνισε ότι δεν εξαρτάται από την ομάδα του η “μάχη” της παραμονής αλλά και από το τι κάνουν οι άλλες ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το ματς όπως αποδίδονται από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Ευχαριστώ τον κόουτς (Κωτσοβό, που είχε μιλήσει πρώτος) για τα καλά του λόγια. Συμφωνώ απόλυτα με όσα είπε για την εξέλιξη του ματς. Συγχαρητήρια στην Προοδευτική για την πορεία της. Επιβεβαίωσε πως και με τα νέα παιδιά έχει τη στόφα του μαχητή. Για την ομάδα μου, μπράβο στους παίκτες για τη νίκη, ο στόχος επετεύχθη. Κερδίσαμε τους τρεις βαθμούς με μεγάλη προσπάθεια και κόπο και πρέπει να διαχειριστούμε τη συνέχεια. Να σταθώ στον παράγοντα άγχος που έχουν τα παιδιά. Πρέπει να βρούμε τρόπο να το αποβάλλουμε και να καθαρίσουμε το μυαλό από αυτό. Αναφορικά με την εξέλιξη του πρωταθλήματος, δυστυχώς δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, αλλά και από τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Εμείς πάντως κοιτάμε τι κάνουμε σαν ομάδα και θα περιμένουμε μία λάθος στιγμή να την αξιοποιήσουμε».

 

Estrella
Auto KCS