Σηφάκης: Δεν χαιρόμαστε, δεν πανηγυρίζουμε, το κεφάλι κάτω

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 7 Μαΐου 2017, 20:50

Δεν υπάρχει χρόνος για χαρά και πανηγυρισμούς για την τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ σύμφωνα με τον Μύρωνα Σήφακη, αφού πρέπει να παραμείνουν τα κεφάλια… κάτω για τα επόμενα δύο ματς που απομένουν για τη σωτηρία.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο 56χρονος προπονητής της χανιώτικης ομάδας έκανε πάλι αναφορά για «σκοτεινά ανθρωπάκια του ποδοσφαίρου», ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον ιστορικό ΠΟΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το ματς όπως αποδίδονται από το grandsport.gr (απ’ όπου και η φωτογραφία):

«Όποτε βρεθώ σε αυτό το γήπεδο δεν μπορώ παρά να έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τα 13 χρόνια που πέρασα εδώ. Ανδρώθηκα και έμαθα να μη φοβάμαι τίποτα και κανέναν.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους στον ΠΟΑ, παίκτες, διοίκηση, αλλά πάνω από όλους στον προπονητή του για την πορεία που έχει κάνει εφέτος στο πρωτάθλημα και τον έχουν φέρει να αποτελεί την ευχάριστη έκπληξή του, κάνοντας μια πραγματική υπέρβαση και ευχαριστώντας όλους όσοι είναι κοντά στην ομάδα.

Εκτός αυτού ο ΠΟΑ είναι μια μήτρα ταλέντων διαχρονικά και στο πρόσωπο του Βασίλη Κρασανάκη έχει βρει τον κατάλληλο άνθρωπο στην αξιοποίηση και εξέλιξή τους.

Για την ομάδα μου ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, η οποία όμως για να έχει αξία θα πρέπει ο κόσμος των Χανίων, ο αγνός κόσμος, να βοηθήσει το υγιές σωματείο μας, απέναντι στα σκοτεινά ανθρωπάκια του ποδοσφαίρου. Δεν χαιρόμαστε, δεν πανηγυρίζουμε, βάζουμε το κεφάλι κάτω και κοιτάμε τα δύο παιχνίδια που απομένουν, προκειμένου να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε και να πετύχουμε τον στόχο μας».

 

Estrella
Auto KCS