Σφράγισε την παραμονή στο Χαλάνδρι ο ΝΟΧ

Πόλο 12 Απριλίου 2023, 15:29

Στόχος επετεύχθη για τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων ο οποίος κατάφερε να σημειώσει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη σε βάρος του Νηρέα Χαλανδρίου, σφραγίζοντας έτσι την παραμονή του στην Α1.

Kritiko Ergastiri

Στο παιχνίδι που διεξήχθη το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης στο Χαλάνδρι, η ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη επιβλήθηκε με 14-4, κάνοντας έτσι το 2-0. Πρόκειται για μια εξέλιξη αναμενόμενη, με τον ΝΟΧ να χαίρεται από τη μία για την παραμονή του και από την άλλη να κάνει την αυτοκριτική του ότι θα μπορούσαν τα πράγματα να έχουν πάει καλύτερα στην κανονική περίοδο και να έχει εξασφαλιστεί νωρίτερα η παραμονή του.

Ο ΝΟΧ παρουσιάστηκε και πάλι πολύ σοβαρός, μη δίνοντας κανένα δικαίωμα στον Νηρέα Χαλανδρίου ν’ αμφισβητήσει την ανωτερότητα του. Ουσιαστικά, εάν εξαιρεθεί μονάχα η πρώτη περίοδος όπου ο Νηρέας πρόβαλλε αντίσταση, στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα ο ΝΟΧ ήταν φανερά ανώτερος.

Ετσι, η νέα σεζόν θα βρει τον ιστορικό Νηρέα στην Α2, ακολουθώντας μάλιστα τον Ηλυσιακό που υποβιβάστηκε επίσης, ο δε Ναυτικός Ομιλος έχει όλο το χρόνο μπροστά του προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για την επόμενη σεζόν.

Διαιτητές: Μπαϊρακταρίδης- Στεφανάκης
Οκτάλεπτα: 2-3, 1-3, 1-3, 0-5

Νηρέας Χαλανδρίου (Γιώργος Ιντζές): Καζάκος, Καρύδης, Παπαδημητρίου, Χριστοφορίδης 2, Κουρμελές Γ., Μαυρωτάς, Πανταζόπουλος 1, Στυλιανάκης 1, Τσιρώνης, Μπερτόλης, Καζάνης, Κακλής, Μανδαλιός, Κουρμελές Ευαγ.

ΝΟ Χανίων (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς 1, Μαραγκουδάκης 2, Μητράκης, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης, Αποστολάκης 1, Χαριτάκης 1, Ντα Σίλβα 1, Σολεϊμάνιπακ 1, Σπάχιτς 2, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Νικολαΐδης 2, Χατζηκυριακάκης 1

petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
The Italian Job
Votani

Rabona ad