Σφακιανάκης: Θα βρούμε τους οικονομικούς πόρους

Football League 6 Σεπτεμβρίου 2016, 13:08

Αισιόδοξο... πριν τα επεισόδια βέβαια που στιγμάτισαν την κλήρωση, εμφανίστηκε στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Φούτμπολ Λιγκ Στέλιος Σφακιανάκης ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι το νέο πρωτάθλημα θα μπορούσε να είναι ανάλογο με αυτό της Σούπερ Λιγκ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, ο Χανιώτης στην καταγωγή πρόεδρος της διοργανώτριας τόνισε μεταξύ άλλων ότι, «πιστεύω πως θα καταφέρουμε να διοργανώσουμε ένα πρωτάθλημα που δε θα υστερεί σε τίποτα από αυτό της Σούπερ Λίγκας. Θα αναζητήσουμε τους πόρους που με βεβαιότητα πιστεύω πως θα υπάρξουν και θα δώσουμε τη δυναμική που χρειάζεται και ό,τι άλλο χρειάζεται».

Αναλυτικά, ολόκληρη η τοπθέτησή του έχει ως εξής: 

«Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής γίνεται σε έναν ξεχωριστό χώρο και με ξεχωριστό τρόπο. Αυτό σηματοδοτεί το ξεκίνημα μίας νέας αγωνιστικής περιόδου στην οποία πρέπει να παράσχουμε όλα τα εχέγγυα για να είναι μία χρονιά αναβάθμισης του ποδοσφαίρου μας, αξιοπιστίας και όχι μόνο των αθλητών, αλλά και των προπονητών, και των εκπροσώπων ΠΑΕ. Ο δρόμος μπορεί να είναι δύσβατος αλλά σας καλώ να τον διαβούμε μαζί ζητώντας πολλές φορές να κάνετε ακόμα και την οπαδική υπέρβαση. Ζητώντας να αποφύγουμε το στιγμιαίο για το μακροπρόθεσμο κέρδος. Όταν θαμπώσουν τα φώτα του ποδοσφαίρου, εμείς πρέπει να ξαναβρούμε το φως και να του δώσουμε τη λάμψη. Πρέπει δυστυχώς αλλά ευτυχώς για το ποδόσφαιρο αν γκρεμίσουμε κάποιες αντιλήψεις που μας κρατούν δέσμιους και να υψωθούμε σε σύγχρονες ανάγκες που επιβάλουν μία διαφορετική συμπεριφορά τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και εκτός. Το μόνο κίνημα που παραμένει ενεργό είναι το κίνημα του αθλητισμού. Έχουμε τον δυναμισμό που επικαλούμαστε.

Δεν μιλώ, όμως, μόνο για τους αθλητές και τους ποδοσφαιριστές. Αναφέρομαι και απευθύνομαι κυρίως σε εκείνους που εμπλέκονται δημιουργικά στο ποδόσφαιρο. Το σημερινό (χθεσινό) Δ.Σ. της Β’ Εθνικής έχει όλα τα εχέγγυα για να υλοποιήσει αυτές τις απόψεις. Η οικονομική διαύγεια, η διαφάνεια, οι προτάσεις αναβάθμισης είναι ο κανόνας που θα πρέπει να κατευθύνει τις ενέργειές μας. Καλώ όλοι να συμβάλετε σε αυτή την προσπάθεια στοχεύοντας στην επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα. Οι ευθύνες είναι πολλές και μας βαραίνουν όλους. Πιστεύω πως θα καταφέρουμε να διοργανώσουμε ένα πρωτάθλημα που δε θα υστερεί σε τίποτα από αυτό της Σούπερ Λίγκας. Θα αναζητήσουμε τους πόρους που με βεβαιότητα πιστεύω πως θα υπάρξουν και θα δώσουμε τη δυναμική που χρειάζεται και ό,τι άλλο χρειάζεται.

Σας διαβεβαιώνω πως δεν θα στέρξω ούτε από κούραση ούτε από προσπάθεια προκειμένου οι πρωτοβουλίες μας να γίνουν πραγματικότητα».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad