Σφαιρόπουλος: Αρκετά ανταγωνιστική ομάδα το Ρέθυμνο

Ρέθυμνο Cretan Kings | 27 Μαρ 2017, 20:07

«Ομάδα ρυθμού με πολλούς καλούς σκόρερ» είναι το Ρέθυμνο Cretan Kings σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, που μίλησε με καλά λόγια για την κρητική ομάδα μετά το τέλος της αναμέτρησης στο "Μελίνα Μερκούρη".

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφορικά με το παιχνίδι δήλωσε τα εξής: «Νομίζω ότι ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας και το ελέγξαμε κυρίως από την άμυνα. Το Ρέθυμνο στην έδρα του είναι μία ομάδα ρυθμού με πολλούς καλούς σκόρερ. Όμως με την καλή μας άμυνα θεωρώ πως τους αποδιοργανώσαμε. Μόνο σε κάποια διαστήματα είχαν αυτό το παιχνίδι. Η άμυνα μας ήταν αυτή που μας κρατούσε. Το ελέγχαμε και στην τελευταία περίοδο πήραμε μία διαφορά ασφαλείας.

Όσον αφορά στην επίθεση μας θεωρώ πως θα μπορούσαμε να είχαμε πάει πιο καλά. Δεν ήταν άσχημη απλώς είχαμε πολλά χαμένα ελεύθερα σουτ. Είχαμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Βγάλαμε αρκετές φάσεις. Πιστεύω ό,τι και να γίνει είχαμε την κυριαρχία και τον έλεγχο του ματς.

Όπως προείπα είναι μία ομάδα αρκετά ανταγωνιστική και τους αξίζουν συγχαρητήρια και τους εύχομαι καλή επιτυχία. Σίγουρα όταν παίζεις 3 ματς σε 7 ημέρες υπάρχει κούραση αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για μας. Γιατί όταν θες να είσαι πρώτος παντού θα πρέπει να είσαι έτοιμος πάντα και να έχεις την ίδια ενέργεια».

Για τον τραυματισμό του Λοτζέσκι: «Ευτυχώς ο τραυματισμός του Ματ δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρός. Τώρα όσον αφορά στο χρονικό διάστημα που θα λείπει θα καλύψουμε το κενό του εκ των έσω. Δηλαδή ο Παπαπέτρου θα κατέβει στο «3», ενώ και ο Αθηναίου θα πρέπει να είναι έτοιμος. Σήμερα ήταν αρκετά καλός και του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί παίζει σημαντικό ρόλο. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται όλους τους παίκτες και για αυτό θα πρέπει να είναι άπαντες ετοιμοπόλεμοι».

Papapetrou Xristodoulou

Όσον αφορά τον Ιωάννη Παπαπέτρου, επίσης απένειμε τα εύσημα στο Ρέθυμνο, για την εμφάνισή του: «Όσον αφορά εμάς θέλαμε να είμαστε σοβαροί να κάνουμε μία καλή εμφάνιση γιατί είναι σημαντικό για μας η ομάδα να παίζει καλά και να κερδίζει. Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο. Πάλεψε αρκετά. Καταφέραμε να ξεφύγουμε προς το τέλος και το ματς έκλεισε στους 7 πόντους. Πιστεύω ότι θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερη διαφορά. Κερδίσαμε και πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι ευρωπαϊκό. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για τη συνέχεια».

 

karta antonis garden
zgas

Rabona ad