Σεβασμός στη Γ’ Εθνική αφού την έκαναν… μπάχαλο!

Γ' Εθνική 4 Μαρτίου 2021, 11:54

Πράγματα φοβερά και τρομερά μπορούν να περιγραφούν αυτά που έχουν αποφασιστεί σχετικά με τον αθλητισμό, αλλά και ειδικότερα με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι ομάδες στα καλά καθούμενα ενημερώθηκαν να ξεκινήσουν προπονήσεις και να ετοιμάζονται να ριχτούν στη μάχη του πρωταθλήματος στις 28 Μαρτίου, όμως αυτή τη στιγμή η κατάσταση έχει γυρίσει… τούμπα, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα προπονήσεων και κατά συνέπεια είναι αδύνατο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα!

Οπως αποδεικνύεται, όλη αυτή η ιστορία που τράβηξε τις προηγούμενες ημέρες δεν είχε απολύτως καμία σημασία! Κανένα νόημα και όσες ομάδες ενδεχομένως έχασαν τον ύπνο τους διότι ουσιαστικά ήταν σα να είχαν την υποχρέωση προκειμένου να μην υποβιβαστούν, να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα άσχετα αν δεν είχαν τις προϋποθέσεις να το κάνουν, αυτή τη στιγμή τα πράγματα έχουν “τουμπάρει”, αναγκάζοντας τον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματά του…

Μια κατάσταση η οποία είναι χαοτική, απόδειξη του κλίματος που επικρατεί και για την οποία αξίζει να σημειωθεί πως οι ομάδες είχαν ήδη τοποθετηθεί σχετικά: Αλλωστε πριν από λίγες μόλις ημέρες οι ομάδες της Κρήτης συγκεκριμένα αναρωτιόντουσαν σε ανακοίνωσή τους πως αν ενδεχομένως προέκυπτε πάλι λόγος και έφταναν τα πράγματα εδώ που έχουν φτάσει τώρα και σταματούσε εκ νέου το πρωτάθλημα, το ερώτημα που έθεταν τότε, ήταν ποιος θα έδινε εξηγήσεις. Προφανώς ούτε τότε έλαβαν, ούτε τώρα θα λάβουν κάποια απάντηση…

Τώρα, διαφαίνεται βέβαιο ότι είναι αδύνατο πια πρακτικά και ουσιαστικά να υπάρξει οποιαδήποτε συζήτηση για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Θα πρόκειται πραγματικά για γεγονός απαράδεκτο ν’ αναγκάσουν πάλι τις ομάδες να προγραμματιστούν και την ίδια στιγμή η απόφαση να κινδυνέψει να αλλάξει ανά πάσα στιγμή.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που έχει μεγάλη ευθύνη θα πρέπει ν’ αναλάβει τις ευθύνες της και να σεβαστεί τα σωματεία, τον κόπο των διοικήσεων, αλλά και των ποδοσφαιριστών.

 

Estrella
Auto KCS