Σέρβος επιθετικός στον Διαγόρα

Super League 2 10 Ιανουαρίου 2023, 17:34

Τη μεταγραφική του ενίσχυση συνεχίζει ο Διαγόρας Ρόδου, εντάσσοντας ακόμη έναν Σέρβο στη "μηχανή" του, έπειτα από τον Μπόγκνταν Σταμένκοβιτς.

/Bella Pizza

Η νέα άφιξη του “Γηραιού” της Ρόδου “ακούει” στο όνομα Βίκτορ Λούκιτς και υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο. Τελευταίος σταθμός του πριν από τον Διαγόρα ήταν η Ράντνικ Σουρντουλίτσα.

Στη σελίδα DIAGORAS MIA ZWH αναφέρονται τα εξής:

Μεταγραφή από το πάνω ράφι για τον Διαγόρα!

Ο Διαγόρας πραγματοποίησε την τέταρτη του μεταγραφή αυτή την περίοδο “ψωνίζοντας” από το πάνω Σέρβικο ποδοσφαιρικό ράφι.

Πιο συγκεκριμένα

Ο γηραιός έκανε δικό του τον 22χρονο Viktor Lukic ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της ιδιοκτήτριας εταιρείας και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου.

Πρόκειται για σημαντική επιτυχία καθώς ο νεαρός επιθετικός, ήταν μήλο της έριδος στο πρωτάθλημα της Σερβίας, ενώ διεκδικήθηκε κι από άλλες ομάδες της Βορείου Ελλάδας, κύρια λόγω των ικανοτήτων του και του νεαρού της ηλικίας του.

Ο 22χρονος φόρ (6-10-2020) ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στην Partizan V. κι από κει μεταπήδησε στην Brodarac παίζοντας στην U-17 μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου του 2019.

Από κει τον απέκτησε η Cukaricki .Εκεί έμεινε μέχρι την 1η Φεβρουαρίου του 2020, και στην συνέχεια μεταπήδησε στην Radnik απ όπου τον απέκτησε ο Διαγόρας.

Σημειωτέον πως ο Λούκιτς έχει αγωνισθεί και στις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του.

Εχει 6 συμμετοχές στην U-19 της Σερβίας, 3 συμμετοχές στην U-21, ενώ έχει και μια συμμετοχή στην Β ομάδα της Εθνικής Σερβίας.

Ο Λούκιτς τα βρήκε σε όλα με τον Διαγόρα και παρουσία του προέδρου Μιχάλη Σταθόπουλου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

 

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad