Σερβιλάκης: Δεν το περιμέναμε καθόλου αυτό το αποτέλεσμα

Χανιά | 12 Μαρτίου 2023, 18:57

Αναπάντεχο ήταν το ισόπαλο αποτέλεσμα απέναντι στον Ηρόδοτο για τον Γιώργο Σερβιλάκη. Ο Ρεθυμνιώτης αριστερός μπακ μίλησε επίσης για την επιστροφή του στα Χανιά μετά από 5 περίπου χρόνια.

/Bella Pizza

Ακολουθούν οι δηλώσεις που παραχώρησε στην συνέντευξη Τύπου:

«Ενα άσχημο αποτέλεσμα, δεν το περιμέναμε καθόλου. Ολη την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ σκληρά, όπως κάθε βδομάδα. Προερχόμασταν από ένα μεγάλο κενό όπως όλες οι ομάδες, αν και δεν είναι δικαιολογία αυτό γιατί και για την ομάδα του Ηροδότου ήταν το ίδιο. Είδαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα, στο πρώτο νομίζω ότι ήμασταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού, θα μπορούσαμε όπως είπε και ο κ. Σταύρος να είχαμε σκοράρει ένα γκολ και να μη φαινόταν όλο αυτό που έγινε στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο νομίζω ότι η απόδοση μας έπεσε. Από το 45’ μπήκαμε πιεσμένοι ώστε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ, δεν ήρθε. Μπήκαμε νομίζω στο παιχνίδι τους. Πολλές μονομαχίες, κάναμε αρκετός λάθη και νομίζω ότι αδικήσαμε σήμερα τον εαυτό μας, καθώς δουλεύουμε πολύ σκληρά και βλέπω δίπλα μου συμπαίκτες πολύ ικανούς με πολλά προσόντα.

Για την επιστροφή του στην ομάδα των Χανίων: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου, νιώθω πολύ οικεία στην ομάδα των Χανίων γιατί την είχα ξαναϋπηρετήσει πριν από 4-5 χρόνια. Εχω δίπλα μου πολύ καλούς συμπαίκτες όπως είπα και ήταν ένας από τους λόγους που ήρθα κιόλας. Πολύ γνώριμα πρόσωπα, θα τα πούμε αύριο στην προπόνηση να δούμε τι λάθη κάναμε ώστε να μπορέσουμε να τα διορθώσουμε μαζί με τους προπονητές μας και να είμαστε στη συνέχεια καλύτεροι».

 

 

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad