Σέντρα στις 8-9 Σεπτεμβρίου – Τι προβλέπεται για τις κίτρινες κάρτες

ΕΠΣΧ Α' Τοπικό - Γενικά | 30 Αυγούστου 2018, 12:36

Το σαββατοκύριακο 8 και 9 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η σέντρα της Α' Κατηγορίας, όπως έγινε γνωστό μέσω της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά άρχισε από την Τετάρτη (29/08), με την πραγματοποίηση των κληρώσεων στο Κολυμπάρι.

Υπενθυμίζεται ότι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι η εξής:

Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ – Κρητικός Αστέρας
Απόλλων – Ικαρος Μουρνιών
Μινώταυρος – Αρης Σούδας
Α.Ε. Κυδωνίας – Δόξα Παχιανών
Τιτάν – Ηρακλής Νεροκούρου
Θύελλα Καλάθενων  – Κορωνίδα
Ποσειδών Καμισιανών/Ραπανιανών – Απτερα
Σπάθα – Γρανίτης
Δάφνη – Πανακρωτηριακός

Τα βασικότερα σημεία της προκήρυξης που δημοσίευση η ΕΠΣΧ είναι τα εξής:

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΟΜΑΔΩΝ

Όλα τα σωματεία υποχρεούνται να συνάψουν σύμβαση με προπονητή – προπονητές διπλωματούχους UEFA/ΕΠΟ, οι οποίοι θα φέρουν την ειδική ταυτότητα τριετούς διάρκειας, που εκδίδει η ΕΠΟ, καθώς και το δελτίο πιστοποίησης προπονητή που εκδίδει η ΕΠΣΧ.

ΟΙ “ΜΕΓΑΛΟΙ” ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Κάθε ομάδα μπορεί να χρησιμοποιεί στην ενδεκάδα τρεις ποδοσφαιριστές άνω των 33 ετών, δηλαδή γεννηθέντες πριν από την 1-1-1986. Περιορισμός για τους “μικρούς” κάτω των 20 ετών δεν υπάρχει.

ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

Τα σωματεία είναι υπόχρεα στην εξόφληση των εξοδολογίων Διαιτησίας, του Παρατηρητή Διαιτησίας και του Ιατρού αγώνα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου. Αν δεν εξοφληθούν τα παραπάνω ο διαιτητής είναι υποχρεωμένος να μην αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο.

ΠΡΟΒΙΒΑΣΜΟΣ – ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ

Στη Γ’ Εθνική ανέρχεται ο πρώτος της βαθμολογίας, ενώ από την Α’ στη Β’ Κατηγορία θα υποβιβαστούν οι τέσσερις τελευταίες ομάδες. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΧ θα αποφασίσει για την τροποποίηση των ομάδων που θα υποβιβασθούν από την Α’ στη Β’ Κατηγορία σε περίπτωση που προκύψει υποβιβασμός των ομάδων από τη Γ’ Εθνική. Το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-2020 θα διεξαχθεί σε ένα όμιλο των 16 ομάδων.

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Έπειτα από αρκετά χρόνια σε ισχύ τίθεται η συμπλήρωση κίτρινων καρτών, όπως ισχύει στα ανώτερα εθνικά πρωταθλήματα. Ποδοσφαιριστής με 4 κίτρινες θα χάνει 1 παιχνίδι, με 7, 10, 13 κ.λ.π. θα χάνει δύο παιχνίδια.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden