Σενάρια για Μινγκάζοφ και Μπαϊκαρά

Πλατανιάς | 27 Μαΐου 2016, 12:47

Δύο νέα ονόματα προστίθενται στη λίστα των παικτών που απασχολούν τον Πλατανιά. Η αναφορά γίνεται για τον Τούρκο Ντενίζ Μπαϊκαρά και για τον Ρουσλάν Μινγκάζοφ από το Τουρκμενιστάν.

Φυσικά, ο Μπαϊκαρά είναι μια πολύ γνωστή περίπτωση και δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Παίκτης που αγωνίζεται 15 χρόνια στην Ελλάδα και τα τελευταία 4 ήταν στο ρόστερ του Πανθρακικού. Στα 32 του πλέον χρόνια και ο οποίος σε κάθε περίπτωση έχει προταθεί και εξετάζεται χωρίς ν’ αποκλείεται τίποτε, αν και σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει το οικονομικό.

Τώρα, για τον Μινγκάζοφ που δεν είναι γνωστός στον κόσμο… Πρόκειται για παίκτη που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στη Γιάμπλονετς ’97 στο πρωτάθλημα της Τσεχίας μετρώντας 40 εμφανίσεις και 10 γκολ. Διεθνής με την Εθνική του ομάδα (17 εμφανίσεις – 2 γκολ) και σε πολύ καλή ηλικία (25χρ.).

Πιο πριν, ο Μινγκάζοφ αγωνίστηκε στη Λετονία με τη φανέλα της Σκόντο Ρίγα μετρώντας 112 εμφανίσεις και 34 γκολ σε έξι σεζόν… Μια καλή περίπτωση λοιπόν, που προστίθεται μαζί με αυτή του Γεωργιανού Τσαντούρια, που είναι πάντοτε υποψήφια σύμφωνα άλλωστε μετά και από τις δηλώσεις του μάνατζέρ του. 

Δείτε τον Μινγκάζοφ σε… δράση!

Estrella
Auto KCS

Rabona ad