Σενάρια για Καντιμοίρη και Μάρκοβιτς

Πλατανιάς | 13 Μαΐου 2016, 11:52

Για ενδιαφέρον του Πλατανιά για τον Γιώργο Καντιμοίρη αλλά και τον Μίροσλαβ Μάρκοβιτς αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αθήνα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, η ιστοσελίδα sentragoal σημειώνει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, ανάμεσα στα οποία είναι ότι «ο Ολιμπά έχει δεχτεί μια καλή πρόταση από το εξωτερικό, την οποία εξετάζει σοβαρά», με συνέπεια «στον Πλατανιά να έχουν υπ’ όψιν τους τον Γιώργο Καντιμοίρη της Βέροιας, καθώς αυτόν τον καιρό μένει ελεύθερος από την ομάδα της Ημαθίας».

Επίσης, στο ίδιο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι «ένας άλλος επιθετικός, το όνομα του οποίου έχουν γράψει στη λίστα τους, είναι ο πρώην της Καλλονής, ο Σέρβος Μίροσλαβ Μάρκοβιτς, για τον οποίο, αν δεν είχε τον σοβαρό τραυματισμό φέτος, οι Χανιώτες θα είχαν κάνει ήδη την κίνησή τους», αναφέροντας για τον Μανούσο της Καλλονής ότι έχουν κριθεί πολύ υψηλές οι απαιτήσεις του.

Τώρα, από τον Πλατανιά τονίζεται ότι δεν είναι στόχος η απόκτηση τερματοφύλακα και πως η ομάδα σχεδιάζει ενδεχομένως να αποκτήσει έναν ακόμα νεαρό σε ηλικία για να πλαισιώσει τους Σωτηρίου και Κοκκαλά. Επίσης διαψεύδεται και για τον Μάρκοβιτς.

Να σημειωθεί ότι ο 34χρονος Καντιμοίρης έπαιξε φέτος σε 16 ματς στη Σούπερ Λιγκ με τη Βέροια και άλλα τρία στο Κύπελλο, ενώ ο Μάρκοβιτς σε 17 (14 και 3 αντίστοιχα), σημειώνοντας 2 γκολ. Η ηλικία του Σέρβου επιθετικού είναι 27 ετών. 

Estrella
Auto KCS