Σενάρια ενίσχυσης εν όψει Γενάρη

Πλατανιάς | 25 Οκτωβρίου 2017, 17:37

Το σενάριο της μεταγραφικής ενίσχυσης τον προσεχή Ιανουάριο έρχεται στο προσκήνιο για τον Πλατανιά μετά την μικρή βαθμολογική συγκομιδή στα πρώτα 8 παιχνίδια της σεζόν.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οπως για την ώρα φημολογείται, οι “ερυθρόλευκοι” δεν αποκλείεται να καταφύγουν σε κάποιες προσθήκες έτσι ώστε να βελτιώσουν το υλικό τους και να καλύψουν τα κενά που φαίνεται να υπάρχουν.

Δεδομένο είναι ότι οι πολλές μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι και έφτασαν στον αριθμό των δεκατεσσάρων δεν έχουν καλύψει εξ ολοκλήρου τα κενά που υπήρχαν. Ειδικότερα στον τομέα της επίθεσης, εκεί φαίνεται να υπάρχει το μεγαλύτερο πρόβλημα, με τον Πλατανιά να έχει σκοράρει μετά από οκτώ παιχνίδια, τέσσερα μόλις τέρματα και σε κανένα από αυτά πάνω από δύο…

Ο απολογισμός είναι ιδιαίτερα φτωχός αν μη τι άλλο και αυτό είναι ένα γεγονός που σίγουρα απασχολεί τον Γιώργο Παράσχο. Συν τοις άλλοις πάντως φαίνεται να υπάρχουν και σε άλλες θέσεις ζητήματα… Για παράδειγμα στη θέση του κεντρικού χαφ, ή αλλιώς του οργανωτή και εκεί φαίνεται ο Πλατανιάς να χωλαίνει, οπότε αυτό συνεπάγεται ότι δεν αποκλείεται προσεχώς να καταφύγει στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποκτήσει κάποιους επιπλέον παίκτες για να εξελιχθεί η χρονιά με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο αλλά και να μπορέσει να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις την παραμονή του.

Για την ώρα πάντως, ο Πλατανιάς δεν μπορεί να κάνει κάτι, απομένοντας άλλωστε επτά παιχνίδια μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου, όπου η ομάδα είναι υποχρεωμένη να συνεχίσει με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή της.           

Estrella