Σενάρια αποχώρησης και για Γουνδουλάκη

Πλατανιάς | 26 Απριλίου 2017, 18:00

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις στον Πλατανιά για ό,τι αφορά τις ανανεώσεις συμβολαίων. Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ των "Χανιώτικων Νέων" κοντά σε αποχώρηση από τον Πλατανιά είναι ο Φανούρης Γουνδουλάκης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Εφόσον επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, τότε ο Φανούρης θα ολοκληρώσει την καριέρα του στον Πλατανιά μετά από 4 χρόνια. Ο ερχομός του στην ομάδα είχε γίνει τη σεζόν 2013-14, έχοντας καταγράψει από τότε 90 συμμετοχές και 10 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο Γουνδουλάκης, σύμφωνα με τα “Χανιώτικα Νέα” έχει δεχθεί πρόταση να παραμείνει αλλά με αρκετά χαμηλότερες αποδοχές απ’ ό,τι αμείβεται μέχρι τώρα.

Οπότε, με βάση τα παραπάνω, τη δεδομένη χρονική στιγμή τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές φαίνεται να αποχαιρετούν την ομάδα. Σίγουρα εξάλλου είναι η αποχώρηση των Ντίνα και Μπανανά, που δεν θ’ ανανεώσουν -για άλλους λόγους ο καθένας τους τη συνεργασία- και απομένει να φανεί τι θα γίνει με τον Γουνδουλάκη, που στον Πλατανιά έχει μια πολυδιάστατη συμμετοχή και έναν ιδιαίτερο ρόλο λόγω του χαρακτήρα, της εμπειρίας και της προσωπικότητάς του.

Estrella
Auto KCS