Σεμινάριο υποψήφιων κριτών στα Χανιά

Μηχανοκίνητος Αθλητισμός | 9 Ιουνίου 2023, 19:43

Σεμινάριο υποψήφιων κριτών θα διεξαχθεί το διήμερο 1-2 Ιουλίου στα Χανιά με στόχο την αναδιάρθρωση, την οργάνωση και την ανανέωση του έμψυχου δυναμικού του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα.

KTEO Κρήτης

Το σεμινάριο διοργανώνουν η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων και η Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΕΠΑ/ΟΜΑΕ, με το δελτίο τύπου να αναφέρει σχετικά:

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων (ΑΛΑ Χανίων) και η Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΕΠΑ/ΟΜΑΕ, συνεχίζοντας το έργο της αναδιάρθρωσης, οργάνωσης και ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην Ελλάδα, ανακοινώνουν το νέο Σεμινάριο Υποψήφιων Κριτών Αγώνων Αυτοκινήτου, που θα διεξαχθεί στα Χανιά της Κρήτης στις 1 και 2 Ιουλίου.

Το σεμινάριο θα είναι για άλλη μια φορά διήμερο και θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Ιουλίου από τις 14:00 έως τις 19:30 στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Χανίων, όπου θα γίνει η παρουσίαση και διδασκαλία καθώς και συζητήσεις – ερωτήσεις – απορίες. Θα ακολουθήσει γραπτή εξέταση των υποψηφίων.

Τη δεύτερη ημέρα, την Κυριακή 2 Ιουλίου, θα γίνει πρακτική παρουσίαση και εξέταση σε προσομοιώσεις Ειδικών Διαδρομών, Ανάβασης, Πίστας σε ασφαλτοστρωμένο χώρο ιδιοκτησίας του Δήμου Χανίων στην περιοχή του Κλαδισσού από ώρα 11:00 έως 14:30.

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων, ώστε να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής ([email protected]). Στο σεμινάριο μπορούν να λάβουν μέρος υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα, αρκεί να είναι ενταγμένοι σε κάποιο Αθλητικό Σωματείο της ΟΜΑΕ. Το κόστος συμμετοχής είναι 20 Ευρώ.

Η ΑΛΑΧανίων σας ενημερώνει ότι οι εξετάσεις θα γίνουν πάνω στην ύλη των Γενικών Κανονισμών, όλων των μορφών των αγώνων και του νέου Εθνικού Αθλητικού Κανονισμού (ΕΑΚ) – η οποία ύλη μπορεί να βρεθεί, για μελέτη, στον ιστότοπο της ΟΜΑΕ (www.omae-epa.gr), στην κατηγορία «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ».

manolikakis
Synagogi
Orionas Handball

Rabona ad