Σεμινάρια εκπαίδευσης της ΟΜΑΕ στην Κρήτη

Μηχανοκίνητος Αθλητισμός | 2 Νοεμβρίου 2021, 19:10

Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος ενεργοποιεί εκ νέου τα σεμινάρια ασφάλειας. Στο Ηράκλειο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 13-14 Νοεμβρίου.

KTEO Κρήτης

Τα σεμινάρια αφορούν παλιούς και νέους κριτές από όλη την Κρήτη. και δυνατότητα συμμετοχής θα έχουν και όσοι κατέχουν ήδη Κάρτα Κριτή. Η ενημέρωση της ΟΜΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Μετά από την -αναπόφευκτη, λόγω της πανδημίας- διακοπή δύο ετών, η Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΕΠ.Α. ενεργοποιεί εκ νέου τα Σεμινάρια Ασφάλειας – με στόχο την πραγματοποίηση των αρχικών της στόχων, που ήταν και είναι, μεταξύ άλλων, η δημιουργία διάδοχης κατάστασης σε επίπεδο Στελεχών.

Στο πλαίσιο, συνεπώς, της εκπαίδευσης νέων Κριτών, Αλυταρχών και Αγωνοδικών, αλλά και της περαιτέρω επιμόρφωσης των υπαρχόντων -για να έχουμε ασφαλέστερους και ορθότερους αγώνες στον Ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό- η ΕΠΕΚΕΠ / ΕΠΑ προκηρύσσει τα νέα της Σεμινάρια στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 13-14 Νοεμβρίου και στο Βελβεντό Κοζάνης στις 20-21 Νοεμβρίου 2021.»

Η ανακοίνωση του Αθλητικού Ομίλου Κρήτης αναφέρει:

«Σεμινάριο στο Ηράκλειο Κρήτης με τον ΑΟΚ την 13-14/11/2021

Ο Αθλητικός Όμιλος Κρήτης (ΑΟΚ) με την έγκριση και συμπαράσταση της Επιτροπής Εκπαίδευσης & Επιμόρφωσης της ΟΜΑΕ, διοργανώνει Σεμινάρια & Εξετάσεις για υποψήφιους κριτές, δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους.

Τα σεμινάρια αφορούν παλιούς και νέους κριτές από όλη την Κρήτη. Δυνατότητα συμμετοχής στα Σεμινάρια, κατά συνέπεια, θα έχουν και όσοι κατέχουν ήδη Κάρτα Κριτή. Οι εξετάσεις και τα Σεμινάρια θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 13-14 Νοεμβρίου 2021 (οι ώρες, στο σημείο και το λεπτομερες προγραμμα θα ανακοινωθούν σύντομα).

Όποιος ενδιαφέρεται να δώσει Εξετάσεις για Νέος Κριτής Μηχανοκίνητου Αθλητισμου (αφού έχει διαβάσει προσεκτικά τους κανονισμούς των αγώνων αυτοκινήτου στην ιστοσελίδα www.omae-epa.gr) ή όποιος ήδη είναι Κριτής και θέλει να ανανεώσει τις γνώσεις του, μπορεί να παρακολουθήσει τα Σεμινάρια δηλώνοντας Συμμετοχή, ως εξής:

➜ Kαλώντας στο τηλ 6937 458 555 ή

➜ Στέλνοντας email στο [email protected] με τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο & αριθμός κινητού τηλεφώνου).»

manolikakis
Synagogi

Rabona ad