Σελινιωτάκης: Ξεκουραστήκαμε καλά και… τώρα δουλειά

Χανιά | 28 Ιουλίου 2016, 12:29

Ορεξάτος για δουλειά στην προετοιμασία που ακολουθεί παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του στην πρώτη προπόνηση για τον Κισσαμικό, ο Αλέξης Σελινιωτάκης.

Όπως λέει: «Μετά την περσινή καλή σεζόν που έκανε η ομάδα, κάναμε τις διακοπές μας και ξεκουραστήκαμε και ξεκινάμε πλέον τη δουλειά. Νομίζω ότι θα δουλέψουμε πολύ καλά και δυνατά με το προπονητικό τιμ σε όλη την προετοιμασία, ώστε να κάνουμε μία καλή ομάδα. Έχουμε τις βάσεις από πέρσι και θα επιδιώξουμε να κάνουμε μία ανάλογη καλή πορεία».

Για το ότι μαζί με τον Λαζαρίδη, ήταν ίσως οι πολυτιμότεροι παίκτες της ομάδας τη χρονιά που πέρασε: «Θεωρώ ότι γενικά είχαμε δουλέψει πάρα πολύ σαν ομάδα και όλη η ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή. Και εγώ και ο Γιώργος νομίζω ότι πήγαμε αρκετά καλά και βοηθήσαμε την ομάδα με όλες μας τις δυνάμεις. Μακάρι να είμαστε και οι δύο, αλλά και όλα τα παιδιά, σε καλή κατάσταση, υγιείς και από την πλευρά μου να μπορώ να βοηθάω όσο μπορώ τον Κισσαμικό προσφέροντας τις υπηρεσίες μου ώστε να πηγαίνει καλά η ομάδα».

Για το αν η περσινή εξαιρετική του σεζόν είναι μία “απάντηση” ότι μπορούν να σταθούν σε υψηλό επίπεδο οι Χανιώτες ποδοσφαιριστές: «Νομίζω ότι γενικά υπάρχουν καλοί Χανιώτες ποδοσφαιριστές. Στον Κισσαμικό έχουμε αρκετούς και θεωρώ ότι τα παιδιά πάνε πολύ καλά. Πλέον στα Χανιά μετά από καιρό έχουμε παιδιά που μπορούν και βοηθούν και το βλέπουμε και στην πράξη ότι είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές».  

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad