Σελινιωτάκης: Πρέπει να βελτιωθούμε

Χανιά | 7 Νοεμβρίου 2016, 10:38

Στη κακή εικόνα της ομάδας του στο α’ μέρος, αλλά και στη διαιτησία στάθηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου ο Αλέξης Σελινιωτάκης μετά το 2-0 από τη Λαμία.

Ο αρχηγός του Κισσαμικού, που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο ημίχρονο της αναμέτρησης, τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να βελτιωθεί στη συνέχεια και να δείξει ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε για το παιχνίδι: «Να ευχηθώ μιας που ξεκίνησε το πρωτάθλημα καλή σεζόν σε όλους και να έχουμε υγεία. Όσο για το παιχνίδι θεωρώ ότι δεν μπήκαμε καλά, ήμασταν λίγο νωθροί, πηγαίναμε δεύτεροι στις μονομαχίες και η Λαμία, όπως είπε κι ο κόουτς ήταν καλύτερη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σιγά-σιγά στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας, να κάνουμε κατοχή και να απειλήσουμε τη Λαμία. Κερδίσαμε κάποια μέτρα στο γήπεδο, παρ’ όλα αυτά δεν γίναμε ιδιαίτερα απειλητικοί.

Θα σχολιάσω για τη διαιτησία ότι κάποια στιγμή άρχισε να μας εκνευρίζει, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για εμάς, γιατί κάναμε ένα κακό παιχνίδι και δεν ήμασταν όπως στα προηγούμενα παιχνίδια του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος. Θα κοιτάξουμε τα λάθη μας, να δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα γιατί έρχεται ένα δύσκολο ματς, να τα βελτιώσουμε και να φανούμε ανταγωνιστικοί στο επόμενο ματς και να δείξουμε το πρόσωπο που πρέπει να δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι».

Estrella
/psiloritischania