Σελινιωτάκης: Όλα τα παιδιά έδωσαν και την ψυχή τους

Χανιά | 22 Φεβρουαρίου 2017, 20:34

Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του, για την κατάθεση ψυχής που έκαναν παρά το αριθμητικό μειονέκτημα για παραπάνω από 70’, έδωσε στις δηλώσεις του ο αρχηγός του Κισσαμικού Αλέξης Σελινιωτάκης.

planakis

Έχοντας επιστρέψει από τιμωρία, αλλά και στις καλές εμφανίσεις, ο “Σέλι” έβαλε το δικό του… λιθαράκι με τα χιλιόμετρα που “κατάπιε” εντός αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Σίγουρα για εμάς ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και νομίζω ότι το είχαμε καταλάβει και αυτό φάνηκε έτσι όπως ξεκινήσαμε το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε με τους καλύτερους οιωνούς, πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ και η εικόνα μας, μέχρι να δεχθούμε τη δεύτερη κίτρινη και την κόκκινη του Βασίλη (Μάντζη), ήταν πολύ καλή. Από εκεί κι ύστερα μετά την κόκκινη που έδωσε ο διαιτητής γυρίσαμε λίγο πιο πίσω στο γήπεδο, ο αντίπαλος είχε την κατοχή, αλλά δεν μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Όλα τα παιδιά έδωσαν σήμερα και την ψυχή τους κι ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου και τους συγχαίρω για την κατάθεση ψυχής που έκαναν μέσα στο γήπεδο. Έτσι πρέπει να είμαστε σε όλα τα παιχνίδια, γιατί όντως δεν μας αξίζει, όπως είπε κι ο προπονητής μας, αυτή η βαθμολογική θέση και θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε πιο σκληρά για τη συνέχεια, ώστε να ανεβούμε βαθμολογικά, γιατί είμαστε μία καλή ομάδα».

 

karta antonis garden
/psiloritischania