ΣΕΓΑΣ: Γιάννη, Ειρήνη σας ευχαριστούμε και καλή συνέχεια

Στίβος | 8 Μαρ 2021, 18:33

Τον Γιάννη Νυφαντόπουλο και την Ειρήνη Βασιλείου μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές της Ελληνικής αποστολής ευχαριστεί ο ΣΕΓΑΣ με την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου.

Το ευχαριστήριο απευθύνει ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων. Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση:

«Εκφράζοντας τα αισθήματα του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, συγχαίρω τα μέλη της Εθνικής μας Ομάδας για τη θετική παρουσία τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.

Αθλήτριες, αθλητές, προπονήτριες, προπονητές, προσπάθησαν για το καλύτερο. Η αξία της προσπάθειας τους είναι ακόμα μεγαλύτερη, με βάση τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προπονήθηκαν.

Χωρίς στάδιο για κλειστό στίβο, αφού η Πολιτεία διαχρονικά δεν έλυσε το πρόβλημα των εγκαταστάσεων της Παιανίας. Με μεγάλες καθυστερήσεις στη χρηματοδότηση τους, αφού η ΓΓΑ δεν έχει καταβάλει ούτε ένα ευρώ επιχορήγησης για το 2021.

Με ελάχιστους αγώνες, λόγω της πανδημίας. Ας ελπίσουμε ότι, τρεις μήνες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Πολιτεία θα συνειδητοποιήσει ότι απαιτείται ουσιαστική στήριξη των αθλητριών και αθλητών και θα πράξει -έστω και τώρα- αυτά που πρέπει.

Αναστασία, Βούλα, Έλενα, Ειρήνη, Ελισάβετ, Ιωάννα, Κέλλυ, Κωνσταντίνα, Μαρία, Ραφαέλα, Σπυριδούλα, Αλέξανδρε, Ανδρέα, Γιάννη, Δημήτρη, Κώστα, Κώστα, Μίλτο, Νίκο, μπράβο, σας ευχαριστούμε, καλή συνέχεια!»

karta antonis garden

Rabona ad