Σε ξενοδοχείο εντατικής παρακολούθησης τα μέλη της καλλιτεχνικής κολύμβησης

Καλλιτεχνική Κολύμβηση | 28 Ιουλίου 2021, 21:13

Σε ξενοδοχείο εντατικής παρακολούθησης όλα τα μέλη της Ελληνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης λόγω κορωνοϊού.

Σε προληπτική καραντίνα μπήκαν τα μέλη της Ελληνικής αποστολής της καλλιτεχνικής κολύμβησης, η οποία έφθασε στο Τόκιο. Αιτία είναι η συνοδός της ομάδας που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, κάτι που σήμανε συναγερμό στην Ελληνική αποστολή.

Οι διοργανωτές φοβούμενοι πιθανή διασπορά του ιού στέλνουν όλα τα μέλη της Ελληνικής αποστολής της καλλιτεχνικής κολύμβησης σε ξενοδοχείο όπου και θα βρίσκονται υπό εντατική παρακολούθηση. Όλοι και όλες θα υποβληθούν σε νέα τεστ (τα πρώτα ήταν αρνητικά) το πρωί της Πέμπτης κι εν συνεχεία οι διοργανωτές θα αποφασίσουν το τι μέλλει γενέσθαι με την Ελληνική ομάδα.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ για την Ελληνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης: «Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τους διοργανωτές προς την ΕΟΕ, όλα τα μέλη της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης που ταξίδεψαν από την Αθήνα στο Τόκιο μαζί με τη συνοδό που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, θα οδηγηθούν σε ξενοδοχείο όπου και θα βρίσκονται υπό εντατική παρακολούθηση. Θα υποβληθούν το πρωί της Πέμπτης σε νέο τεστ για κορωνοϊό και ανάλογα με τα αποτελέσματα θα ληφθούν οι αποφάσεις για τις περαιτέρω ενέργειες. Η συνοδός της ομάδας που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο, θα υποβληθεί σε νέο τεστ και θα τεθεί σε καραντίνα σε διαφορετικό ξενοδοχείο.»

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ για τη συνοδό που βρέθηκε θετική: «Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε συνοδός της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης κατά την άφιξη της στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο έλεγχος έγινε στο αεροδρόμιο και πλέον η συνοδός θα τεθεί σε καραντίνα σε ειδικό χώρο εκτός Ολυμπιακού χωριού, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο των Αγώνων. Όλα τα άλλα μέλη της ομάδας είναι αρνητικά και θα διαμείνουν στο Ολυμπιακό Χωριό. Το Αρχηγείο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Τόκιο είναι σε επαφή με τη Συνοδό και θα της παράσχει κάθε βοήθεια.»

JoyMachine

Rabona ad