Σε ξενοδοχείο εν όψει Αρη – Ποια είναι η αποστολή

Χανιά | 1 Απριλίου 2017, 17:48

Για πρώτη φορά σε ματς εντός έδρας, η αποστολή του ΑΟΧ θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο. Αυτό θα συμβεί εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης απέναντι στον Αρη, που θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο του Μάλεμε.

Στον ΑΟΧ δείχνουν έτσι ν’ αντιμετωπίζουν με πολύ σεβασμό το συγκεκριμένο ματς απέναντι σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ. Ενας ΑΟΧ που έχει σαν στόχο να αγωνιστεί όσο το δυνατό καλύτερα απέναντι στον πανίσχυρο αντίπαλό του έτσι ώστε να επιτευχθεί το θετικό αποτέλεσμα.

Τώρα, όσον αφορά τους παίκτες που υπολογίζει ο Νίκος Παντέλης, είναι σε σύνολο 18, ανάμεσα στους οποίους δεν βρίσκονται οι τραυματίες Βαρούχας και Θεολόγου και ο τιμωρημένος Βασιλείου. Ουσιαστικά δηλαδή απουσιάζουν οι δύο τους τρεις στόπερ, αλλά φαίνεται ότι τη θέση δίπλα στον Δαμιανάκη θα πάρει ο Ηρακλής.  

Σημειώνεται ότι η αποστολή θα διαμείνει στο ξενοδοχείο “Κρήτη”.

Αναλυτικά η αποστολή για τον ΑΟΧ έχει ως εξής: Αθανασίου, Γεωργίου, Ζέρης, Δρίζης, Δαμιανάκης, Τσουκάνης, Μηλιώτης, Ηρακλής, Αφράτης, Κοζάκης, Φουρλάνος, Λάσκαρης, Ντούμος, Καρβούνης, Γεωργακόπουλος, Σταματής, Αποστολόπουλος, Ρούνεϊ.

Estrella
/psiloritischania