Σε βάση το χάντμπολ του Ιδομενέα – Προχωρά με νέα διοίκηση και στόχους

Χάντμπολ 10 Ιανουαρίου 2023, 10:39

Σε νέα βάση βαδίζει το χανιώτικο χάντμπολ και ειδικότερα η ομάδα του Ιδομενέα, η οποία αγωνίζεται στην Β’ Εθνική, έχοντας βλέψεις για άνοδο στην Α2.  

KTEO Κρήτης

Για πρώτη φορά άλλωστε δημιουργείται μία βάση διοίκησης, ενώ τίθενται στόχοι μακροπρόθεσμοι, αλλά και βραχυπρόθεσμοι που αφορούν κυρίως την ανδρική ομάδα.

Αυτό προκύπτει από τη συνάντηση που υπήρξε τη Δευτέρα (9/1) το απόγευμα όπου και έγινε η παρουσίαση για το νέο πρότζεκτ που αφορά τον Ιδομενέα.

Ειδικότερα, το πιο σημαντικό ήταν ότι παρουσιάστηκαν νέα άτομα που αποτελούν τον κορμό του ΔΣ και τα οποία εκτός από τον πρόεδρο, Γιώργο Κορκίδη είναι τα εξής: Κοκολοδημητράκης Στέφανος, Τζομπανάκης Γιώργος, Καστανάκης Αντώνης, Μαυρογένης Μαθιός και Ματζιαράκης Γιώργος, εκ των οποίων ο τελευταίος αναλαμβάνει το ρόλο του γενικού αρχηγού-μάνατζερ.

Ο Ιδομενέας θέτει σαν στόχο να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει σε επίπεδο ανδρών, ενώ παράλληλα επιδιώκεται να στηριχθούν οι Ακαδημίες ώστε ν’ αποτελέσουν το φυτώριο.

Η ουσία είναι ότι η νέα διοίκηση δίνει μια άλλη προοπτική στο χανιώτικο χάντμπολ, το οποίο επιδιώκει να κερδίσει ξανά την χαμένη του αίγλη και την επιστροφή του στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι πριν από μερικά χρόνια, για τρεις σεζόν, ο Κύδων, έχοντας στη διάθεσή του τον νυν προπονητή, Νίκο Κοκολοδημητράκη, αλλά και τον αδερφό του Στέφανο, όπως και τους Κυριάκο Φαλτσέτα και Στέφανο Ξανθουδάκη που αυτή τη στιγμή αγωνίζονται στον Ιδομενέα, βρέθηκε στην Α1 κατηγορία, παίζοντας στο υψηλότερο επίπεδο…

Η αρχή που επιδιώκεται, είναι η ομάδα να μπορέσει φέτος να βγει στην Α2 και από εκεί και πέρα να υπάρξει οργάνωση σε όλα τα επίπεδα με στόχο το χανιώτικο χάντμπολ να δημιουργήσει μια βάση και να εξελιχθεί σε ένα από τα βασικά σπορ που θα πρωταγωνιστούν στα Χανιά.

Στη συνάντηση που έγινε και στην οποία έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων και αθλητές ανέλυσαν το πρότζεκτ για τον Ιδομενέα ο πρόεδρος, Γιώργος Κορκίδης, ο νέος γενικός αρχηγός-μάνατζερ, Γιώργος Ματζιαράκης και ο προπονητής, Νίκος Κοκολοδημητράκης.

 

 

manolikakis

Rabona ad