Σε τυχερή στη Φλώρινα ταξίδεψε δώρο του Κουμπέ

Κουμπές | 10 Μαρτίου 2023, 11:39

Σε τυχερή που κέρδισε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το περασμένο καλοκαίρι ο Κουμπές και η οποία διαμένει στη Φλώρινα βρίσκεται ένα από τα δώρα που μοιράστηκαν.

Oinolatris

Αυτό γνωστοποιεί το χανιώτικο σωματείο, κάνοντας γνωστό αυτό το γεγονός με ιδιαίτερη χαρά.

Αναλυτικά:

ΑΟ ΚΟΥΜΠΕΣ: Προχωράμε μπροστά βήμα – βήμα

Η μεγάλη γιορτή του ΑΟ ΚΟΥΜΠΕ που το Καλοκαίρι του ’22 έκανε μια ολόκληρη πόλη να μιλά γι’ αυτήν, κυρίως δε χιλιάδες κόσμου να διασκεδάσουν με την ψυχή τους, είχε και απρόσμενες εκπλήξεις καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που μας τίμησαν με την παρουσία τους από πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Έτσι, μια από τις νικήτριες του διαγωνισμού δώρων που πραγματοποιήσαμε είναι κάτοικος Φλώρινας, η Μυρτώ Δ. ή οποία κέρδισε την καρέκλα μασάζ!

Το δώρο ταξιδέψε στην Φλώρινα και παραδόθηκε στη μεγάλη νικήτρια!

Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά τους χορηγούς μας, το Μανώλη Κονταρό που με τις μελωδίες του εγγυήθηκε την επιτυχία της εκδήλωσης, τα μέλη του συμβουλίου και όλους εσάς τους φίλους της ομάδας μας που με την παρουσία σας τη δηλώσατε ακόμα πιο ψηλά!!!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για φέτος το Καλοκαίρι και ευχόμαστε να συνδυάσουμε τις εκδηλώσεις μας με την άνοδο της ομάδας μας στο επόμενο επίπεδο του πρωταθλήματος!!!

Με εκτίμηση,

Τα μέλη του ΔΣ του ΑΟ ΚΟΥΜΠΕ

 

Estrella

Digital Print Shop
Papantonakis Cards
Crepaland Greece
Ζakroshoes
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad