Σε τουρνουά της Γαλλίας η Μυρτώ Πρωιμάκη

Τένις | 21 Ιανουαρίου 2022, 20:32

Στη Γαλλία βρίσκεται η Χανιώτισσα τενίστρια Μυρτώ Πρωιμάκη προκειμένου να λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά "Les Petis As".

Kritiko Ergastiri

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στην πόλη της Γαλλίας Ταρμπ (Tarbes), με τη Χανιώτισσα να λαμβάνει μέρος στην κατηγορία GU14. Η Πρωιμάκη ταξίδεψε με τη συνοδεία του προπονητή της, Αντώνη Παπαγιαννάκη.

Το “Les Petis As” θεωρείται ένα άκρως δυνατό τουρνουά καθώς επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών και εκτός Ευρώπης κάτι το οποίο αυξάνει (κι άλλο) τον συντελεστή δυσκολίας.

Το γεγονός ότι έχουν αγωνισθεί σε νεαρή ηλικία μεγάλα ονόματα του τένις (Τζόκοβιτς, Φέντερερ, Ναδάλ, Μάρεϊ, Κουρνίκοβα, Χίγκινς κλπ.) δείχνει τη σημαντικότητα ανάμεσα στα τουρνουά του Tennis Europe.

Την αθλήτρια και τον προπονητή της συνοδεύουν οι ευχές του ΟΑ Σούδας: «Ευχόμαστε στην αθλήτρια μας και στον προπονητή της καλή επιτυχία!»

synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad