Σε σχολείο του Αλίμου η Σαρρή και ο Γλυνιαδάκης

Ποδόσφαιρο Γυναικών Εκτός συνόρων | 10 Νοεμβρίου 2022, 21:05

Αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠΠ, αποτελούμενη από τη Βεατρίκη Σαρρή και την Αναστασία Σπυριδωνίδου, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Ανδρέα Γλυνιαδάκη και επισκέφθηκε το International Metropolitan School στον Άλιμο.

Η Χανιώτισσα παίκτρια της Μπράιτον και η ποδοσφαιρίστρια της Τερνάνα μίλησαν στα παιδιά για τις ίσες ευκαιρίες που πρέπει να έχει η γυναίκα στον αθλητισμό και ευρύτερα στην κοινωνία και έστειλαν το μήνυμα πως δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές.

Η επίσκεψη έγινε με αφορμή την πρόσκληση του Χανιώτη προέδρου του ΠΣΑΚ (και παλαίμαχου μπασκετμπολίστα) Ανδρέα Γλυνιαδάκη.

Το δελτίο τύπου του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστων / Ποδοσφαιριστριών αναφέρει σχετικά:

«Το International Metropolitan School Γυμνάσιο στον Αλιμο επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠΠ, αποτελούμενη από τις Βεατρίκη Σαρρή και Αναστασία Σπυριδωνίδου που αγωνίζονται σε Μπράιτον και Τερνάνα αντίστοιχα.

Ο Σύνδεσμος ήταν προσκεκλημένος του Ανδρέα Γλυνιαδάκη, προέδρου του ΠΣΑΚ και συνεργάτη του σχολείου, και οι δύο ποδοσφαιρίστριες μετέφεραν στους μικρούς μαθητές αξίες που πρεσβεύει ο αθλητισμός όπως η ισότητα των δύο φύλων.

Οι διεθνείς μας μίλησαν στα παιδιά για τις ίσες ευκαιρίες που πρέπει να έχει η γυναίκα στον αθλητισμό και ευρύτερα στην κοινωνία και έστειλαν το «μήνυμα» πως δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές.»

Rabona ad