Σε ρυθμούς… Πλατανιά στον ΟΦΗ

Πλατανιάς Κύπελλο Ελλάδος | 19 Οκτωβρίου 2017, 17:57

Σε ρυθμούς… Πλατανιά, όταν την επόμενη Πέμπτη (26/10) θα έχει την ευκαιρία να τον υποδεχθεί στο Γεντί Κουλέ για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο ΟΦΗ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μάλιστα, το παιχνίδι αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο για τον ΟΦΗ για τη νέα χρονιά, αφού στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής και μετά την αποχώρηση του Ηρακλή, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου δεν αγωνίστηκε.

Ο ΟΦΗ αναφέρει τα εξής στην επίσημη ενημέρωσή του, όπου γίνεται λόγος στο ματς απέναντι στον Πλατανιά

Με προπόνηση που έγινε την Πέμπτη (19/10) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, οι παίκτες του ΟΦΗ, συνέχισαν την προετοιμασία τους , για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά που θα γίνει την επόμενη Πέμπτη (26/10, 5.15) στο Γεντί Κουλέ.

Ο Νίκος Ζιαμπάρης εξακολουθεί να κάνει ατομικό πρόγραμμα ενώ για το παιχνίδι με την ομάδα των Χανίων, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μονιάκης-Περογαμβράκης.

Ρεπό θα έχουν την Παρασκευή (20/10) οι παίκτες του ΟΦΗ με βάση το πρόγραμμα του Νίκου Παπαδόπουλου.

Από το Σάββατο (21/10) το πρωί, ο ΟΦΗ θα μπει σε φουλ ρυθμούς για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πλατανιά που θα γίνει την επόμενη Πέμπτη (26/10, 5.15) στο Γεντί Κουλέ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας οι προπονήσεις θα είναι πρωινές στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με εξαίρεση την προπόνηση της Τετάρτης (25/10), τελευταία πριν το παιχνίδι με τον Πλατανιά, που θα γίνει στο Γεντί Κουλέ.

Estrella
Papantonakis Cards