Σε ρυθμούς Ηροδότου η Δαμάστα

Γ' Εθνική 6 Μαΐου 2021, 13:05

Επιστροφή στις προπονήσεις για την ομάδα της Δαμάστας η οποία όπως κάνει γνωστό ξεκίνησε την προετοιμασία για το παιχνίδι στην Αλικαρνασσό με τον Ηρόδοτο.

Μεταξύ άλλων, σημειώνεται ότι ο Γιάννης Παπαδάκης θα υποβληθεί σε επέμβαση για την αποκατάσταση του σοβαρού τραυματισμού του με την ρήξη χιαστών που υπέστη.

Η σχετική ενημέρωση από την ομάδα του Ηρακλείου έχει ως εξής:

Ο ΑΟ ΔΑΜΑΣΤΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Μετά το τριήμερο ρεπό για τις ημέρες του Πάσχα, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Δαμάστας έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, μπαίνοντας ξανά σε ρυθμούς πρωταθλήματος.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής στη Νέα Αλικαρνασσό με τον Ηρόδοτο, την ομάδα της Δαμάστας περιμένει ένα πιεστικό πρόγραμμα για τις επόμενες 30 ημέρες και άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι για να ανταποκριθούν στις δυσκολίες και τα υψηλά εμπόδια που θα συναντήσουν μπροστά τους.

Το μυαλό όλων παράλληλα είναι και στους τέσσερις ποδοσφαιριστές που οι τραυματισμοί τους, τους κρατούν εκτός προπονήσεων, με την ατυχία να έχει χτυπήσει την ομάδα μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Παπαδάκης θα υποβληθεί σε επέμβαση για την αποκατάσταση της ρήξης χιαστού ενώ ο Μάνος Παπαδάκης, που υπέστη εξάρθρωση αγκώνα στο τελευταίο ματς με το Γιούχτα, θα περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής για να εξακριβωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Εκτός μέχρι νεοτέρας παραμένουν και οι Γιάννης Μαμουλάκης και Στέλιος Αγριμάκης.

Το θετικό για τον Γιάννη Χατζησεβαστό είναι ότι για πρώτη φορά μετά την έναρξη των προπονήσεων βλέπει τον Λούσιο Μεχμετάι να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα και να τίθεται στη διάθεσή του για τα προσεχή παιχνίδια.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad