Σε πρώτο πλάνο οι μεταγραφές

Πλατανιάς | 23 Δεκεμβρίου 2017, 14:45

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται πια για τον Πλατανιά ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Μάλιστα, οι επόμενες ημέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, με την προσδοκία των "ερυθρολεύκων" να είναι να ολοκληρωθούν το συντομότερο οι κινήσεις που είναι να γίνουν.

Αυτή τη στιγμή, πάντως, ο Πλατανιάς δεν επιβεβαιώνεται ότι βρίσκεται κοντά σε κάποια μεταγραφή. Πριν λίγες μέρες ακούστηκε ένα ακόμη όνομα, αυτό του Γιάννη Μυστακίδη ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, αλλά μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι που να επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο. Σίγουρα, δεν είναι εύκολο αυτή την περίοδο -όπως παραδοσιακά συμβαίνει άλλωστε- να μπορέσει ο Πλατανιάς να κάνει τις μεταγραφές που χρειάζεται και να καλύψει έτσι τις ανάγκες του.

Από εκεί και πέρα, το θέμα χειρίζεται αποκλειστικά σχεδόν ο Μανουέλ Ρόκα, που είναι αυτός που θα αποφασίσει για τους παίκτες του που θα έρθουν στην ομάδα. Υπενθυμίζεται εξάλλου ότι πριν από λίγες μέρες είχε αναφέρει σε δηλώσεις του ότι ξέρει τι παίκτες χρειάζεται η ομάδα του και πού θα τους βρει. Ίσως να είναι από την αγορά της Ισπανίας πάντως, καθώς αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα οι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες αν μη τι άλλο.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad