Σε προτεραιότητα επανέναρξη πρωταθλήματος και τηλεοπτικά

Πλατανιάς | 14 Νοεμβρίου 2016, 19:14

Τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται ακόμα σίγουρο σε ό,τι αφορά την έναρξη της Σούπερ Λιγκ για το προσεχές σαββατοκύριακο. Το στοιχείο που ενδιαφέρει είναι ότι το επόμενο διήμερο, Τρίτη και Τετάρτη, θα υπάρξει συνάντηση μεταξύ των "12" ενώ θα ακολουθήσει η συνεδρίαση της διοργανώτριας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στην πρώτη συνάντηση καταρχήν οι 12 ΠΑΕ -ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και ο Πλατανιάς- το κύριο θέμα συζήτησης αφορά την ανακατανομή των τηλεοπτικών εσόδων, θέμα που είναι κοντά στο να τακτοποιηθεί είτε με τον… ένα είτε με τον άλλο τρόπο. Δηλαδή, είτε θα υπάρξει συμφωνία για να πάρουν οι 12 μικρομεσαίες ομάδες ένα μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας από τα τηλεοπτικά είτε εν τέλει, γιατί θα κριθεί ασύμφορο για τις πιο “μεγάλες” ομάδες, δεν θ’ αποκτήσουν αυτή τη δυνατότητα.

Από εκεί και πέρα, φυσικά δεν θα μπορούσε να μην απασχολεί τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ και το θέμα της διεξαγωγής για την αγωνιστική που ακολουθεί στο πρόγραμμα το επόμενο σαββατοκύριακο. Υπενθυμίζεται δε ότι ο Πλατανιάς είναι να αγωνιστεί εντός έδρας απέναντι στον Ολυμπιακό. Θα γίνει λοιπόν πρωτάθλημα το ερχόμενο σαββατοκύριακο ή… δεν θα γίνει; Αυτό μεταξύ άλλων πρόκειται να συζητηθεί -και ίσως θα πρέπει να περιμένουμε για τότε την απόφαση- την Τετάρτη στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Σούπερ Λιγκ. Σημειώνεται βέβαια ότι δεν είναι η Σούπερ Λιγκ αυτή που θ’ αποφασίσει για τα περαιτέρω, όταν εξάλλου την διακοπή όλων των πρωταθλημάτων έχει πάρει η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ με τη σύμφωνη γνώμη του νέου Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη. 

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania