Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση με Μανούσο

Πλατανιάς | 18 Μαΐου 2016, 11:47

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ η συνάντηση του Γιώργου Μανούσου με τον πρόεδρο του Πλατανιά Μανώλη Μαθιουλάκη. Οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να δειπνήσουν και να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους τη νέα περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ελληνας επιθετικός δέχτηκε μία αρκετά καλή προσφορά από τον κ. Μαθιουλάκη, χωρίς αυτή τη στιγμή πάντως να υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στα δύο μέρη. Ωστόσο μέσα στις επόμενες μέρες θα τα ξαναπούν και είναι αρκετά πιθανό να επέλθει εκεί η συμφωνία. Πλατανιάς και Μανούσος φαίνεται να τους χωρίζουν κάποιες ελάχιστες χιλιάδες ευρώ και θα μπορούσε να πει κανείς ότι το νερό έχει μπει στο αυλάκι…

Από εκεί και πέρα, ο Μανούσος αναχώρησε σήμερα το πρωί από τα Χανιά μετά από μία μέρα όπου βρέθηκε για να τα πει από κοντά με τους ανθρώπους του Πλατανιά. Ο πρώην επιθετικός της Καλλονής έγινε δεκτός με όσους ανθρώπους συναναστράφηκε το προηγούμενο 24ωρο με θέρμη και ειδικότερα οι άνθρωποι της ομάδας του επεσήμαναν το πόσο σημαντικός θα ήταν για το δυναμικό της επόμενης χρονιάς. Ο ίδιος δε, αποχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις και σε κάθε περίπτωση, απομένει μέσα στις επόμενες μέρες να φανεί το αν θα μπορούσε να υπογράψει στον Πλατανιά. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad