Σε πολλά μέτωπα το ενδιαφέρον

Πλατανιάς | 26 Μαΐου 2016, 19:05

Σε πολλά μέτωπα είναι στραμμένη η προσοχή στον Πλατανιά εν όψει της μεταγραφικής του ενίσχυσης για τη νέα περίοδο. Κάποιο νέο όνομα που να έρχεται στο "φως" δεν υπάρχει αλλά σε κάθε περίπτωση, παρατηρείται μεγάλο ενδιαφέρον στις τάξεις της ομάδας.

Ειδικότερα, για το θέμα του Λούκα Μιλούνοβιτς, στον Πλατανιά επιβεβαιώνουν ότι οι δηλώσεις του ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, άρα είναι θέμα χρόνου επί της ουσίας οι δύο πλευρές να λύσουν τη συνεργασία τους. Πώς θα μπορούσε αυτό να συμβεί και αν θα υπάρξει πώληση του Σέρβου άσου, αυτό θα φανεί στην πορεία.

Από εκεί και πέρα, έχει ολοκληρωθεί ήδη η πρώτη μεταγραφή που αφορά τον Ουκρανό Βιτάλι Πριντέτα και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα “κλείσει” λογικά και αυτή του Ισπανού Ντιντάκ Ντεβέσα από τον Αιγινιακό, στη νέα συνάντηση που έχει προγραμματιστεί ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Πλατανιάς επίσης είναι δεδομένο ότι ενδιαφέρεται για τον Γεωργιανό Τσαντούρια αλλά το κασέ του είναι αρκετά μεγάλο, φτάνοντας τις 150.000 ευρώ το χρόνο, χρήματα που είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσει να δώσει ο Πλατανιάς…

Με τον Μανούσο τέλος, το θέμα τελεί σε αναμονή και εκτιμάται ότι εντός των ημερών, ίσως μέχρι το τέλος του μήνα, θα υπάρξουν οι τελικές εξελίξεις.  

Estrella
Auto KCS

Rabona ad