Σε περιπέτειες τρεις, “καθαρός” ο Κισσαμικός

Χανιά | 18 Φεβρουαρίου 2016, 20:54

Το πρώτο μέρος του πορίσματος της 3ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης ανακοινώθηκε σήμερα από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με τις αποφάσεις ο Κισσαμικός πληροί τις απαιτήσεις και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Επίσης στην ίδια κατηγορία βρίσκονται Πανελευσινιακός, Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας, ΑΕΛ και Πανσερραϊκός. Αντίθετα σε περιπέτειες μπήκαν τρεις ομάδες που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις και αυτές είναι η Καλλιθέα, η Ζάκυνθος και η Παναχαϊκή.  

Σύμφωνα με τον κανονισμό αυτό έχει ως συνέπεια να τους αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από το πρωτάθλημα.

Η ίδια ποινή αφορά και τους Εργοτέλη και τους Ολυμπιακό Βόλου, αλλά προφανώς και δεν έχει καμία σημασία από τη στιγμή που αμφότεροι έχουν αποχωρήσει.

Αναλυτικά: «Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 18/2/2016 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την διαδικασία επιτήρησης για τις Π.Α.Ε. της Football League.

Οι Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 1931, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΕΛ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, πληρούν τις απαιτήσεις της 3ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.

Οι Π.Α.Ε. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 2005, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 και ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ, δεν πληρούν τις απαιτήσεις της 3ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης».

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards