Σε πένθος το χανιώτικο ποδόσφαιρο για τους αδικοχαμένους νεαρούς…

Γενικά Θέματα - Τοπικό 1 Απριλίου 2017, 16:55

Τρία παλικάρια, οι δύο εκ των οποίων ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν σε ομάδες στο τοπικό άφησαν την τελευταία τους πνοή στους δρόμους των Χανίων. Χειρότερη και πιο κακόγουστη φάρσα ανήμερα της Πρωταπριλιάς δεν μπορούσε να φανταστεί κανείς.

Οι νεκροί είναι από ηλικίες μεταξύ 17 και 25 ετών. Δύο από τα θύματα αγωνίζονταν σε ομάδες των Χανίων, ο 17χρονος Τάνιο Τόνεβ στους Νέους Μινώταυρου και ο 25χρονος Γιάννης Παπουτσάς, τερματοφύλακας των Κεραμειών. Το δράμα είναι ανείπωτο και για τους τρεις νεαρούς, αλλά ειδικότερα για τους δύο ποδοσφαιριστές, η είδηση του θανάτου τους έχει σκορπίσει τη θλίψη και τη βαθιά οδύνη στις ομάδες τους και κατ’ επέκταση στο χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς μέσα σε λίγες ώρες μεταξύ των δύο τραγικών περιστατικών, έγινε αυτό που συνέβη. Ωστόσο η είδηση ότι δύο από τα τρία παιδιά ήταν ποδοσφαιριστές είναι πραγματικά τραγικό.

Το πρώτο από τα τροχαία συνέβη με τα δύο παιδιά, 17 και 19 ετών. Οι νεαροί οδηγούσαν με τα μηχανάκια τους κοντά στην περιοχή του Μουρνιών και, άγνωστο γιατί, συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να βρουν αμφότεροι, εκ των οποίων ο ένας ήταν ο 17χρονος επιθετικός Τόνεβ των Νέων Μινώταυρου, τραγικό θάνατο.

tanio

Ο άτυχος Τάνιο Τόνεβ.

Δυστυχώς όμως ο τραγικός επίλογος δεν γράφτηκε εκεί. Λίγες ώρες αργότερα, σε ένα άλλο σημείο που είναι ζήτημα αν απέχει 1-2 χιλιόμετρα από εκείνο που τραυματίστηκαν θανάσιμα οι νέοι νεαροί, ακολούθησε ένα νέο δυσάρεστο περιστατικό, με τον τερματοφύλακα των Κεραμειών Γιάννη Παπουτσά να χάνει τον έλεγχο της βέσπας του και να πέφτει άτσαλα στο έδαφος με συνέπεια το θάνατό του.

papoutsas

Ο αδικοχαμένος Γιάννης Παπουτσάς.

Οπως είναι αναμενόμενο τα δύο παιχνίδια που υπήρχαν σήμερα στο πρόγραμμα, μεταξύ Μινώταυρο-Παλαιόχωρας και Ποσειδών Κ.Ρ.-Κεραμειών αναβλήθηκαν. Ολόκληρη η οικογένεια του χανιώτικου ποδοσφαίρου είναι συγκλονισμένη από τη πολύ δυσάρεστη είδηση και όλα τα παιχνίδια που γίνονται αυτό το σαββατοκύριακο διεξάγονται μέσα σε ένα πολύ άσχημο κλίμα. 

 

karta antonis garden