Σε οριακό σημείο η Σπάρτη, παραιτήθηκαν Νικόλαρος και Αντωνίου!

Football League 12 Μαΐου 2017, 17:43

Δύσκολες ώρες περνάει η Σπάρτη στη μετά Δημήτρη Γιαννακόπουλου εποχή! Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Νικόλαρος από την προεδρία λίγες ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του και ο προπονητής Σωτήρης Αντωνίου!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναφέροντας ότι το χρέος είναι μεγάλο και δεν κατέστη δυνατή η συμβιβαστική λύση με τους ποδοσφαιριστές παραιτήθηκε από την προεδρία ο Δημήτρης Νικόλαρος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη γραπτή του δήλωση:

Σήμερα 12 Μαΐου 2017, ο εκπρόσωπος της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ, των 10 ημερών, κ. Νικόλαρος Δημήτριος, δηλώνει την παραίτησή του και θέλει να ανακοινώσει ότι έκανε την προσπάθειά του να βρει μια συμβιβαστική λύση για τα χρέη των ποδοσφαιριστών και των υπολοίπων αλλά κατέστη αδύνατον. Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά και πολύ μεγάλο το χρέος. Τους ανθρώπους που εκπροσωπούσε ο Νικόλαρος Δημήτριος, τους ενημέρωσε για το τι έγινε σήμερα στα γραφεία της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ.

Με εκτίμηση,

Δημήτριος Νικόλαρος

Ακολούθησε η παραίτηση του προπονητή της ομάδας Σωτήρη Αντωνίου, που μέσω facebook είπε το δικό του «αντίο» στην ομάδα της Λακωνίας:

Μετά από δύο χρόνια παρουσίας μου στον πάγκο της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ όπου έζησα μεγάλες στιγμές με μία άνοδο από την Γ’ Εθνική στην FOOTBALL LEAGUE και την καταπληκτική έως τώρα πορεία στο πρωτάθλημα, αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομάδα λόγω των τελευταίων εξελίξεων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο που μου εμπιστεύτηκε το καλοκαίρι του 2015 τη θέση του προπονητή στην ομάδα της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ, τους άμεσους συνεργάτες του τον κ. Απόστολου Παύλου, τον κ. Ηλία Κατσογιάννη και τον κ. Δημήτρη Καρρά για την επιτυχημένη συνεργασία μας, επίσης τους τοπικούς παράγοντες της πόλης της Σπάρτης, τον πρόεδρο της περιόδου 2015-16 κ. Ιωάννη Βουζιώτη και τα μέλη του Δ.Σ. κυρίους Δημήτρη Μπάρδη, Χαράλαμπο Σκούρο, Νίκο Γιαννακόπουλο, Άρη Γιαννακόπουλο, Παναγιώτη Πλουμπίδη για την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου, ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να κάνω στους κυρίους Θύμιο Σταυρόπουλο, γενικό αρχηγό της ομάδος και Αντώνη Μαλεπιτζή, μέλος του Δ.Σ. για τη συνεργασία μας καθημερινώς τα δύο αυτά υπέροχα χρόνια και τους ευχαριστώ όλους ξεχωριστά. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για την εξαιρετική τους δουλειά για να επιτύχουμε όλα αυτά τα δύο αυτά χρόνια, Πέτρο Στοΐλα, Χαράλαμπο Παναγούλη, Κώστα Καρατασάκη και Παναγιώτη Κονίδη, καθώς και τους ιατρούς της ομάδας κυρίους Μάριο Τζωρτζάκη, Θεόδωρο Κατσιχτή, Χάρη Βελδέκη, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο και τον φροντιστή της ομάδας κ. Νίκο Κουράκο για τη μεγάλη βοήθεια που όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά μου προσφέρανε σαν προπονητή. Κλείνοντας και αφήνοντας τελευταίους θα ήθελα να υποκλιθώ σε όλους τους φιλάθλους της Λακωνίας, τους οργανωμένους και απλούς υποστηρικτές της ομάδος για την ανεπανάληπτη στήριξη στο έργο μου και την αγάπη την οποία βίωσα σαν άνθρωπος, συναίσθημα που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ, φεύγω από την ομάδα και από την πόλη παίρνοντας μαζί μου δύο οπαδούς, τα δύο μου παιδιά. Σας ευχαριστώ όλους, εύχομαι στην ομάδα της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ ανάλογες χαρές και επιτυχίες.

Με τιμή

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ

 

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards