Σε κυκλοφορία τα ημερολόγια για τα 90 χρόνια του Κισσαμικού

Χανιά | 3 Ιανουαρίου 2016, 21:18

Η έλευση του 2016 για τον Κισσαμικό ισοδυναμεί με τη συμπλήρωση 90 ετών από την ίδρυση της ομάδας. Μάλιστα, αυτό το πολύ σημαντικό γεγονός συμπίπτει με την παρουσία της για πρώτη φορά στην Ιστορία της να είναι μέλος της Φούτμπολ Λιγκ.

Στο πλαίσιο αυτό, αντιπροσωπεία της ομάδας του Κισσαμικού, αποτελούμενη από μέλη της Διοίκησης, τον προπονητή Σπύρου Μπαξεβάνου και ποδοσφαιριστές, επισκέφτηκε αυτές τις μέρες το Δημαρχείο Κισσάμου, όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεόδωρο Σταθάκη, ο οποίος τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να δοθεί λύση στο γηπεδικό ζήτημα και στο πρόβλημα των αθλητικών εγκαταστάσεων. Είναι μια εξέλιξη που εφόσον γίνει πραγματικότητα, θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στο ποδόσφαιρο της Κισσάμου και δη στην ομάδα του Κισσαμικού.

Hmerologio Photo2

Μετά από αυτή τη συνάντηση ακολούθησε περιοδεία σε όλο το Καστέλι για την πώληση των ημερολογίων της ομάδας για το 2016, με τα μέλη του Δ.Σ., τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές να γίνονται αποδέκτες συγχαρητηρίων για τη μέχρι τώρα πορεία τους στη Φούτμπολ Λιγκ.

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad