Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με Αστέρα

Πλατανιάς | 1 Φεβρουαρίου 2016, 22:18

Προσπαθεί να γυρίσει σελίδα ο Πλατανιάς, ρίχνοντας το βάρος στο επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί στο πρόγραμμά του και είναι απέναντι στον Αστέρα. Η χανιώτικη ομάδα ανακοίνωσε πως από την Τρίτη ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων, με τις τιμές να έχουν οριστεί στα 10 και τα 15 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Πλατανιάς έχει ως εξής:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι ξεκινά από την Tρίτη 2/2/2016, η διάθεση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, το Σάββατο 6/2/2016, στις 15:00, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League 2015 – 2016.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, στον Πλατανιά και από το Official Store, στα Χανιά τις εξής μέρες και ώρες:

Πλατανιάς:

Τρίτη έως και Παρασκευή: 10:00 – 13:00

Χανιά:

Τρίτη έως και Παρασκευή: 10:00 – 13:00

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

Θύρα 1& 2: 15€

Θύρα 3: 10€

Υπενθυμίζεται ότι είναι υποχρεωτική η επίδειξη δελτίου ταυτότητας και η αναγραφή του ΑΜΚΑ στο εισιτήριο καθώς και ότι: «Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την δυσκολία των φίλων της ομάδας να προμηθευτούν χωρίς ταλαιπωρία τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου παρά τις συνεχείς και έγκαιρες προειδοποιήσεις της, τονίζει ότι με την αγορά των εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης και το internet (όπως αυτά ανακοινώνονται στο επίσημο site λίγες μέρες πριν από κάθε εντός έδρας αναμέτρηση), θα αποφύγουν τις ουρές και την καθυστέρηση, κυρίως δε σε αγώνες όπως ο συγκεκριμένος όπου το ενδιαφέρον είναι αυξημένο».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad