«Σε καλό δρόμο η έναρξη των προπονήσεων σε Β’-Γ’ Εθνική»

Γυναικείο Ποδόσφαιρο | 8 Απριλίου 2021, 21:20

Για το μέλλον του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής Γυναικών συζήτησαν μέσω τηλεδιάσκεψης τα σωματεία της κατηγορίας με τον Γιώργο Χατζησαρόγλου. Το δελτίο τύπου που ακολούθησε φέρει και τις υπογραφές του ΑΟ Χανιά και της Βασίλισσας Νότου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Βασικό ζητούμενο είναι το πότε θα επιστρέψουν οι ομάδες στις προπονήσεις κι αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Η ενημέρωση της Βασίλισσας Νότου για την τηλεδιάσκεψη, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, αναφέρει σχετικά:

«Τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες (07/04) με την παρουσία σχεδόν όλων των σωματείων της Β’ Εθνικής και με την παρουσία του κ. Χατζησαρόγλου Γεώργιου, ο οποίος ανέφερε πως η έναρξη των προπονήσεων σε Β’ και Γ’ Εθνική Γυναικών είναι σε καλό δρόμο. Πιθανότητα δόθηκε, να ξεκινήσουν και τα αντίστοιχα πρωταθλήματά του.

Τον συντονισμό της τηλεδιάσκεψης είχε ο προπονητής της ομάδας ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ κύριος Άκης Γεωργίου, συνεπικουρούμενος από τον εκπρόσωπο τις ΔΟΞΑΣ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, οι οποίοι και συντάσσουν το παρακάτω δελτίο τύπου, μετά από έγκριση των εκπροσώπων των παρισταμένων 26 σωματείων ποδοσφαίρου γυναικών.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχε ο αξιότιμος κύριος Χατζησαρόγλου Γεώργιος, μέλος τις Ε.Ε. της Ομοσπονδίας, και μέχρι πρότινος πρόεδρος τις επιτροπής ποδοσφαίρου γυναικών.

Επίσης, ενημερώθηκαν οι συμμετέχοντες στην τηλεδιάσκεψη, για την τηλεφωνική επικοινωνία το μεσημέρι τις ίδιας ημέρας, με δύο μέλη εκ των 26, και συγκεκριμένα με τους εκπροσώπους των Λύκων Αιγίου και τις ΔΟΞΑΣ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κύριο Μαυρωτά, ο οποίος επιβεβαίωσε, ότι την προσεχή Παρασκευή 09/04, έχει τεθεί έγγραφο αίτημα στην Επιτροπή λοιμωξιολόγοι του Υπουργείου Υγείας, για έγκριση έναρξης προπονήσεων των σωματείων στις συγκεκριμένες κατηγορίες ποδοσφαίρου γυναικών από το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Στην τηλεδιάσκεψη πρώτος τον λόγο πήρε ο κύριος Χατζησαρόγλου, ο οποίος διαβεβαίωσε τους παριστάμενους, ότι η Ομοσπονδία θέλει να στηρίξει με ότι μέσο διαθέτει την επανεκκίνηση των συγκεκριμένων αθλητικών συλλόγων.

Χαιρετίζει την εκδήλωση, και προτείνει να κατατεθούν προτάσεις από τα σωματεία στην νέα επιτροπή ποδοσφαίρου γυναικών που θα συσταθεί σε σώμα από το προσεχές Σάββατο 10/04, μετά και τις αρχαιρεσίες στην Ομοσπονδία ποδοσφαίρου, για την μορφή των νέων προκηρύξεων για την Β και Γ Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση μεταξύ των παρισταμένων.

Επειδή όμως απουσίαζαν εξαιτίας ανειλημμένων υποχρεώσεων αρκετά συνάδελφα σωματεία, (Νίκη Τραγανού, Νέες Ατρόμητου, Νέες Τρικάλων και άλλοι), και προκειμένου να επικαιρωθει η αναμενόμενη έγκριση έναρξης προπονήσεων από το προσεχές Σαββατοκύριακο, αποφασίστηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί νέα τηλεδιάσκεψη την προσεχή Δευτέρα 12/04, όπου στα social media, θα ανακοινωθεί η νέα ηλεκτρονική διεύθυνση, από τον κύριο Άκη Γεωργίου.

Η πολλή καλή συμμετοχή, αλλά κυρίως το πολλή καλό κλίμα στην συζήτηση, γέμισε με αισιοδοξία όλους τους συμμετέχοντες. Η ισχύς εν τη ενώσει. Κλείνοντας το σώμα τον παρισταμένων, εξέφρασε ομόφωνα τα θερμά συλλυπητήρια, για τον θάνατο του προέδρου του Κώακος Φιλίνος.

Το δελτίο τύπου έχει την έγκριση των παρακάτω αθλητικών συλλόγων:

01) ΑΟ ΧΑΝΙΑ
02) ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
03) ΣΑΠΦΩ ΛΕΣΒΟΥ
04) ΑΕ ΛΗΜΝΟΥ
05) ΒΕΡΟΙΑ Ladies
06) ΑΟ ΣΟΥΦΛΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
07) ΛΕΟΝΤΙΚΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
08) ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
09) ΑΣΤΕΡΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
10) ΠΕΡΣΕΑΣ ΣΥΡΟΥ
11) ΝΕΦΕΛΕΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
12) ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΝΟΤΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
13) ΑΠΕΙΡΩΤΑΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
14) ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΥΘΙΩΝ ΡΟΔΟΥ
15) ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Ladies
16) ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ
17) ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡΩΤΟΥ ΑΧΑΙΑΣ
18) ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΔΟΞΑ 98 ΖΑΚΥΝΘΟΥ
19) ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
20) ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ
21) ΒΟΛΟΣ 2004
22) ΛΥΚΟΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
23) ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
24) ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΕΙΩΝ ΚΩ
25) ΙΑΣΩΝ ΙΛΙΟΥ
26) ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΙΚΑΡΙΑΣ

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Δευτέρα και περιμένουμε με αγωνία τα ευχάριστα νέα το Σαββατοκύριακο.

Οι συντάκτες του δελτίου Τύπου
Άκης Γεωργίου, Ανδρέας Γκούσκος»

Estrella
Papantonakis Cards