Σε εξέλιξη το “Summer Goalkeeper Camp”

Γενικά Θέματα - Ποδόσφαιρο | 27 Ιουνίου 2016, 16:43

Σε εξέλιξη από το Σάββατο 25 Ιουλίου βρίσκεται το καμπ τερματοφυλάκων με την ονομασία "Summer Goalkeeper Camp". Η πρωτοβουλία ανήκει στην Ακαδημία 4 Goalkeepers και τον προπονητή τερματοφυλάκων του Κισσαμικού, Γιώργο Μπερνεάνου.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου των διοργανωτών του καμπ:

Ξεκίνησε το Σάββατο 25/6 το Summer Goalkeeper Camp. Η πρώτη ολοκληρωμένη προπονητική διοργάνωση για τερματοφύλακες καταμετρά πάνω από 70 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Το προπονητικό τιμ της ακαδημίας 4 Goalkeepers, σε συνεργασία και με την υποστήριξη των προπονητών τερματοφυλάκων των Ακαδημιών και συλλόγων του Νομού Χανίων, έχει να προσφέρει μια άψογα οργανωμένη εμπειρία.

SOC 2767

SOC 2790

Το καμπ συνεχίζεται μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή 3 Ιουλίου με καθημερινές προπονήσεις για τερματοφύλακες όλων των ηλικιών, επιπέδων και συλλόγων. 

«Τώρα είναι η στιγμή να επικεντρωθούμε στην προσωπική βελτίωση, ατομικά, ώστε η επομένη αγωνιστική περίοδος να μας βρει καλύτερους τεχνικά και ψυχικά» μας είπε ο Γ. Μπερνεάνου, ιδρυτής της 4 Goalkeepers. «Κάθε μέρα δουλεύουμε βάζοντας μια πιο δυνατή βάση για ανάπτυξη και βελτίωση. Ο αθλητής που στοχεύει ψηλά δεν πρέπει να σταμάτα να γίνεται καλύτερος και αυτό ακριβώς μπορούμε να παρέχουμε διαρκώς».

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad