Σε εξαιρετικό κλίμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας (photos)

Πλατανιάς | 31 Ιανουαρίου 2016, 16:15

Την ευκαιρία να χαλαρώσει λίγες ώρες πριν το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχε η ομάδα του Πλατανιά, κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα της το βράδυ της Παρασκευής στο εστιατόριο "Μοναστήρι" που βρίσκεται στο Παλιό Λιμάνι.

Σε αυτή την εκδήλωση επιβεβαιώθηκε το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας η οποία χαρακτηρίζεται μια οικογένεια. Μάλιστα, στις δηλώσεις οι οποίες έγιναν από τον τεχνικό του Πλατανιά Γιώργο Παράσχο,είπε ότι το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του το έχει συναντήσει σπάνια σε άλλες ομάδες.

Από την πλευρά της διοίκησης ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Μανώλης Μαθιουλάκης ευχήθηκε η χρονιά να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ Πλατανιάς αναφέρει τα εξής:

Το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδας μας, επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά, στην γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, βρήκε την ευκαιρία να χαλαρώσει, λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και να αποδείξει ότι η εικόνα που παρουσιάζει ο Πλατανιάς στο γήπεδο, δεν είναι τυχαία, αλλά αποτέλεσμα και της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται και του δεσίματος που υπάρχει στα αποδυτήρια.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων Μανώλης Μαθιουλάκης τόνισε:

proedros

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Πλατανιάς, κ. Μανώλης Μαθιουλάκης. 

«Ο καθένας να πετύχει την καινούργια χρονιά αυτό που εύχεται και αυτό που ποθεί. Για την ομάδα μας εύχομαι να κάνει μια χρονιά εφάμιλλη και γιατί όχι καλύτερη από αυτή που έφυγε».

Στο καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μας στάθηκε και ο κ. Παράσχος:

parasxos1

Ο κ. Παράσχος με τη σύζυγό του.

«Ηταν μια πολύ όμορφη γιορτή. Στον Πλατανιά υπάρχει ένα κλίμα που δεν συναντάς σε πολλές ομάδας και αυτό θέλουμε να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και να κλείσουμε καλά τη σεζόν. Δεν ξέρω πού μπορούμε να φτάσουμε, ξέρω όμως ότι κάθε Κυριακή παίζουμε καλά και προσφέρουμε θέαμα ακόμα και στα παιχνίδια που δεν έρχεται το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ο Αντώνης Κοκκαλάς ευχήθηκε να συνεχίσει ο Πλατανιάς την καλή του πορεία στο πρωτάθλημα και να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα, ενώ τέλος ο Φανούρης Γουνδουλάκης επεσήμανε:

omada

Από δεξιά προς αριστερά, Σκουλουδάκης, Κασωτάκης, Κοκκαλάς και Ζίκο.

«Το καλό κλίμα που βλέπετε εδώ, είναι το ίδιο με αυτό που υπάρχει στα αποδυτήρια, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και στο γήπεδο. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Παίζουμε καλά, αλλά θα πρέπει να έχουμε χαμηλά το κεφάλι και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».

Οσον αφορά το φλουρί, δεν έπεσε σε κάποιον παίκτη, αλλά στην ομάδα, κάτι που πολλοί θεώρησαν ως θετικό οιωνό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ:

itoya koyliba

Ιτούα – Κουλιμπαλί.

pagalos

Ο Πάγκαλος με την εντυπωσιακή σύζυγό του.

sotiriou

Ο Σωτηρίου με την επίσης πανέμορφη συνοδό του.

servoi

Σελίν, Γκνιάτιτς και Στανισάβλιεβιτς. 

paganias

Ο Κώστας Παγανιάς και η ωραιότατη σύζυγός του.

goutsidis

Ο βοηθός του Γ. Παράσχου, Παναγιώτης Γκουτσίδης με την όμορφη οικογένειά του.

artemis kostis

Δύο από τα “καλύτερα” παιδιά της ΠΑΕ, Αρτεμις Κατερινάκη και Κώστας Κοσμαδάκης. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad