Σε εργομετρική αξιολόγηση και αγώνες στον Πόρο ο Ν.Ο. Χανίων

Κανόε-Καγιάκ | 14 Οκτωβρίου 2016, 20:03

Σε δύο δράσεις, στην εργομετρική αξιολόγηση πάνω σε καγιακοεργόμετρο (μηχάνημα προσομοίωσης) και σε διασυλλογικούς αγώνες που γίνονται στον Πόρο θα συμμετάσχουν αυτό το σαββατοκύριακο 15 και 16 Οκτωβρίου αθλητές και αθλήτριες Κανόε Καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. 

Ειδικότερα, οι Αναστάσιος Μελεμενής, Γιάννης Κουτσοποδιώτης, Χρήστος Τσουπάκης, Γιάννης Αντωνίου και Ελευθερία Παπασταματάκη θα λάβουν μέρος στην εργομετρική αξιολόγηση, τα αποτελέσματα της οποίας θα συγκριθούν με εκείνα που είχαν γίνει τη 1 Οκτωβρίου στο Τμήμα Μετρήσεων, Παρακολούθησης και Ανάλυσης Αθλητικής Απόδοσης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πλατανιά, υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη του προπονητή φυσικής κατάστασης (MSc, Sport Scientist, Strength & Conditioning Coach), Λεωνίδα Παπαδάκη.

Ακολούθως, οι πέντε αθλητές μαζί με τους Σπύρο Πολυχρονάκη, Γιώργο Φραγκόπουλο και Κωνσταντίνα Σαράντου θα βρεθούν στον Πόρο, συμμετέχοντας στους διασυλλογικούς αγώνες που διοργανώνει ο τοπικός Ν.Ο. Πόρου Τροιζηνίας.

Συνοδοί της αποστολής είναι ο κ. Αθανάσιος Ασημακόπουλος, ο προπονητής του Τμήματος Κανόε Καγιάκ, Μανώλης Αγγελάκης και ο κ. Τάσος Αρχοντάκης.

• Οι εγγραφές για παιδιά από 8 ετών και άνω στο άθλημα του Κανόε Καγιάκ συνεχίζονται. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο δημοτικό Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, 15:30 - 17:30. Υπεύθυνοι προπονητές είναι οι Μανώλης Αγγελάκης και Δημήτρης Καραγιαννίδης.

• Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ευχαριστεί θερμά τον επίσημο χορηγό του Τμήματος, τη μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία ΑΝΕΚ LINES, η οποία στηρίζει δυναμικά το τμήμα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους αθλητές και τις αθλήτριες να συνεχίσουν ν’ αγωνίζονται με πάθος και αισιοδοξία.

JoyMachine

Rabona ad