Σε επαγγελματική διοργάνωση για το Brazilian Jiu Jitsu οι Μαρακάκης και Στεφανίδης

Πολεμικές Τέχνες | 15 Δεκεμβρίου 2017, 11:47

Μια ευχάριστη εξέλιξη στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων στα Χανιά αποτελεί η πρόσκληση που έλαβαν δυο αθλητές του Brazilian Jiu Jitsu της Aspida Team Renzo Gracie Chania του Α.Σ. Ροή Χανίων @studioflowchania.

Ο λόγος για τους Γιάννη Μαρακάκη και Γιώργο Στεφανίδη οι οποίοι κλήθηκαν να αγωνιστούν την Κυριακή (17/12) στη μοναδική επαγγελματική διοργάνωση που γίνεται στην Ελλάδα για το Brazilian Jiu Jitsu, στην οποία συμμετέχουν αποκλειστικά οι καλύτεροι αθλητές της χώρας, εφόσον λάβουν πρόσκληση από τους διοργανωτές.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο κλειστό γήπεδο “Λάμπρος Κατσώνης” της Καλλιθέας και ονομάζεται submissionism παίρνοντας το όνομα της από τους διαφορετικούς κανόνες που τη διέπουν.

Τριάντα αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε 15 ξεχωριστούς 20λεπτους αγώνες πάλης υποταγής χωρίς πόντους, αλλά μονάχα με την αναγκαστική εγκατάλειψη του αντιπάλου (submission). Οι αγώνες έγιναν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, δεν έλειψε κανείς από τα μεγαλύτερα ονόματα του Brazilian Jiu Jitsu, ενώ το παρών έδωσε πλήθος κόσμου από όλο το φάσμα των πολεμικών τεχνών.

Η πρόσκληση αυτή αποτελεί απόδειξη για το υψηλό επίπεδο των αθλητών Brazilian Jiu Jitsu που υπάρχει στην πόλη μας, ταυτόχρονα όμως αποτελεί και μια πρόκληση για τους αθλητές, η οποία τους υποχρεώνει να διατηρήσουν τη φήμη της Aspida Team Renzo Gracie Chania εκεί που ήδη βρίσκεται, στην κορυφή!

Χορηγοί της προσπάθειας των δύο αθλητών είναι η ANEK LINES και η Kyriakidis construction company.

Rabona ad