Σε δύο πρωταθλήματα “στοχεύει” ο ΝΟΧ

Κανόε-Καγιάκ | 30 Ιουλίου 2020, 12:47

Με στόχο να πρωταγωνιστήσει, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων λαμβάνει μέρος το επόμενο τριήμερο σε δύο πανελλήνια πρωταθλήματα. Το ένα είναι το κανόε καγιάκ Σπριντ και το άλλο, αυτό του SUP.

Και τα δύο πρωταθλήματα θα διεξαχθούν στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο στο Σχοινιά. Οπως είναι επίσης γνωστό, ο Ναυτικός Ομιλος έχει μεγάλη παράδοση και πάντοτε πρωταγωνιστεί. Μένει να φανεί τι θα κάνει αυτή τη φορά.

Η ενημέρωση από το Ναυτικό Ομιλο αναφέρει τα εξής:

Παρών για μία ακόμα φορά και μάλιστα με σημαντικές βλέψεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα κανόε καγιάκ Σπριντ και SUP θα είναι ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων.

Παρότι η προετοιμασία τους προηγούμενους μήνες είναι γνωστό ότι κύλησε με πολύ μεγάλες δυσκολίες λόγω της αποχής που υπήρξε, ο Ναυτικός Ομιλος επιδιώκει να φέρει για μια ακόμα φορά τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, επιβεβαιώνοντας για πολλοστή φορά ότι βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία σωματεία της χώρας. Οι δύο διοργανώσεις θα διεξαχθούν από κοινού στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο στο Σχοινιά, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 31 Ιουλίου μέχρι και την Κυριακή 2 Αυγούστου.

Στις δηλώσεις του ο προπονητής του τμήματος, Μανώλης Αγγελάκης, τονίζει τα εξής: «Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη για όλους. Θα προσπαθήσουμε για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην φετινή περιπετειώδη προετοιμασία. Τους ευχαριστώ όλους και εύχομαι να έχουν καλά αποτελέσματα. Δίπλα μας είναι πάντα ο επίσημος χορηγός του τμήματος, ANEK LINES, αλλά και η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων και τα Νερά Σαμαριά. Επίσης θέλω να ευχαριστώ τον Σύλλογο Γονέων που μας στηρίζει, γενικότερα τους χορηγούς και υποστηρικτές μας, που είναι πάντα αρωγοί σε κάθε μας προσπάθεια».

Αναλυτικότερα, η αποστολή για το Ναυτικό Ομιλο είναι η εξής: Αναγνωστόπουλος, Μελεμενης, Κουτσοποδιωτη, Ιωάννου, Κονταξάκης, Πολυχρονάκης, Δερμιτζάκης, Κουργιαντάκης, Φραγκόπουλος, Κυριακάκης, Καράκη και Μαρώπις.

Συνοδοί είναι ο έφορος του τμήματος, Νίκος Κουριδάκης και ο προπονητής, Μανώλης Αγγελάκης.

karta antonis garden